Hyundai Motor Cehia a obţinut Premiul Naţional pentru Calitate 2011

Hyundai-Cehia---National-Award-for-QualityPreşedintele Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC), Kang Ho-don, a fost onorat cu Premiul Naţional pentru Calitate al Republicii Cehe în cel mai înalt grad, cel de excelenţă, de către Milan Štěch – preşedinte al Senatului – în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Castelul Praga.

Distincţia a fost oferită în semn de apreciere şi recunoaştere a proceselor de producţie, precum şi pentru cursurile şi serviciile disponibile, rezultatele fiind obţinute pe baza de interviuri şi de chestionare locale, precum şi pe baza unei cercetări desfăşurate direct în fabrică.

„Ne bucurăm foarte mult că am fost onoraţi cu Premiul Naţional pentru Calitate al Republicii Cehe,” a declarat Kang Ho-Don, preşedinte al HMMC. „Acest premiu nu reprezintă doar o apreciere a mediului nostru actual de activitate, ci şi o promisiune de menţinere a calităţii produselor şi serviciilor. Este singurul mod în care ne putem păstra succesul într-un mediu competitiv.”

„HMMC merită din plin această distincţie. Îmi doresc ca acest premiu să aducă un capital de imagine semnificativ mărcii, al cărei profil ar trebui perceput ca un sinonim al fiabilităţii şi al calităţii, factori cheie ai pieţei. Personal deţin un Hyundai i30 şi sunt foarte mulţumit de acest automobil,” a afirmat Milan Štěch, preşedintele Senatului.

Reprezentanţii HMMC au primit Premiul Naţional pentru Calitate al Republicii Cehe odată cu cea de a treia aniversare a demarării producţiei de serie în fabrica de la Nošovice.

În cei trei ani, peste 530.000 de vehicule au ieşit de pe linia de asamblare HMMC, automobilele fiind exportate către 48 de ţări din Europa, Orientul Apropiat şi Africa de Nord. Fabrica Hyundai din Cehia produce modelele ix35, ix20 şi i30.

În acest moment, toate eforturile sunt concentrate asupra viitoarei generaţii Hyundai i30, a cărei producţie va demara în ianuarie 2012, în această locaţie de producţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.