Mihaela Rădulescu, off-road cu Land Rover

Mihaela-Radulescu-bicicleta-Land-RoverMihaela Rădulescu, ambasadorul Range Rover EVOQUE în România, va face off road cu o bicicletă Land Rover. Premium Auto, reprezentantul oficial al mărcilor Jaguar Land Rover în România, i-a înmânat Mihaelei Rădulescu o bicicletă Land Rover, care să o însoţească în toate plimbările sale pe munte.

În momentul preluării bicicletei, Mihaela Rădulescu a declarat: “Sunt un mare fan al sporturilor de munte şi mă bucur că, începând de astăzi, voi avea un nou camarad de nădejde atunci când vreau să evadez pe două roţi din mediul urban.”

Întrebată de ce a ales totuşi Range Rover, Mihaela Rădulescu a adăugat: “Relaţia mea cu brandurile Land Rover şi Range Rover a început odată cu lansarea noului model EVOQUE şi, în scurt timp, am devenit foarte ataşată de acestea.

Filosofia brandului Range Rover m-a fascinat. Trebuie doar să urci în maşină şi înţelegi rapid de ce este considerat singurul brand de lux 4X4”.

Land Rover este faimos pentru modelele 4X4 pe care le produce, dar şi pentru gama de biciclete, concepută, ca şi maşinile, pentru orice împrejurare. Fie că vorbim despre modele urbane pliabile sau despre mountain bike-uri, acestea sunt potrivite atât pentru mediul urban, cât şi pentru cel din afara asfaltului, aşa cum sunt şi modelele 4X4.

La ora actuală, colecţia de biciclete Land Rover prezentă în România cuprinde modele destinate tuturor categoriilor: City Bikes, Adventure Bikes şi Junior Bikes.

Toţi cei care doresc mai multe detalii despre colecţia de biciclete Land Rover, sunt invitaţi în showroom-urile Land Rover din ţară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.