Hyundai Veloster prezintă cea mai mare valoare de revânzare din segmentul său

Hyundai VelosterHyundai Veloster a fost premiat de revista germană Auto Bild cu titlul „Wertmeister 2012” (Cel mai bun preţ de revânzare 2012) după previziunile Eurotax Schwake, conform cărora coupé-ul sport inovativ lansat anul acesta de către Hyundai îşi va menţine 47% din valoare după patru ani de utilizare şi 60.000 kilometri parcurşi.

Conform analizei independente, întocmite de experţi în calculul valorii reziduale, modelul Veloster 1.6 litri cu vopsea metalizată va menţine un preţ de €10.400 din preţul iniţial, pe piaţa din Germania – depăşind astfel rivalii din segment, inclusiv modelul Volkswagen Scirocco.

Procesul riguros de estimare, folosit pentru toate vehiculele testate de către Eurotax Schwacke, a luat în considerare preţurile actuale şi preţurile din trecut ale vehiculelor rulate, stilul caroseriei, numărul de kilometri parcurşi anual, nivelul de echipare, precum şi tendinţele actuale ale pieţei.

„Rezultatele celor de la Eurotax şi premiul acordat de către Auto Bild reprezintă noi dovezi ale valorii de care se bucură clienţii Hyundai, iar noi le acceptăm cu mândrie. Clienţii pot fi siguri că, atunci când vine vorba de Veloster, cumpărarea unei maşini sport nu înseamnă un compromis în ceea ce priveşte caracterul practic şi nu implică cost de întreţinere ridicat,” a declarat Allan Rushforth, Senior Vice President şi COO al Hyundai Motor Europe.

Pachetul 5 Year Triple Care este oferit de către Hyundai ca serviciu standard tuturor cumpărătorilor modelului Veloster. Cei cinci ani de garanţie integrală fără limită de kilometri, cinci ani de asistenţă rutieră şi cinci ani de verificări tehnice gratuite contribuie la creşterea valorii automobilului.

Configuraţia inovativă 1+2 uşi laterale a modelului Veloster oferă un design dinamic de coupé care are şi un caracter practic, datorită facilităţii cu care se face accesul către locurile din spate. Motorul de 1,6 litri îmbină puterea oferită de cei 140 CP cu emisii foarte scăzute de CO2 – versiunea Blue Drive emiţând numai 132 g/km de CO2.

De curând, modelul Veloster a fost clasificat cu maximul de cinci stele din partea asociaţiei Euro NCAP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.