Gama Dacia se extinde în 2012 cu Lodgy

Dacia LodgyÎn concordanţă cu spiritul mărcii Dacia, Lodgy este un model foarte spaţios, cu prestaţii inedite, adaptate aşteptărilor clienţilor. Familiile aflate în căutarea unui vehicul polivalent la un preţ accesibil îşi vor putea cumpăra noul model cu o garanţie de 3 ani.

Rămânând fidelă atributelor mărcii, Lodgy oferă un plus de confort şi funcţionalitate prin noile echipamente care vor fi disponibile în premieră pentru Dacia. Designul său sugerează un spaţiu interior remarcabil până la al 3-lea rând de scaune. Cu o lungime de 4,5 metri, Dacia Lodgy oferă un volum considerabil al portbagajului, inclusiv în varianta cu 7 locuri.

Numele – Lodgy – care aminteşte de englezescul „lodge”, este o trimitere directă la trăsătura sa esenţială: capacitatea de a găzdui o întreagă familie şi bagajele sale.

Dacia Lodgy va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.

Dacia, o marcă în creştere

Relansată în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit în 8 ani un actor de notorietate pe piaţa auto europeană. Dacia a ştiut să câştige încrederea clienţilor datorită valorilor sale: generozitate, care se traduce prin cel mai bun raport preţ/spaţiu interior de pe piaţă, fiabilitate şi robusteţe.

Lodgy Glace, o maşină de competiţie inedită

Cu ocazia celei de-a treia participări la Trofeul Andros, Dacia iese din nou din tipare, înscriind în cursă pentru prima oară în istoria competiţiei un monovolum: Lodgy „Glace”.

Două vehicule Lodgy „Glace” sunt pilotate anul acesta de un trio de piloţi de excepţie: Alain Prost, Nicolas Prost şi Evens Stievenart. La mijloc de sezon, Alain Prost se află pe primul loc, cu două victorii obţinute în trei curse.

3 Responses

  1. cristi says:

    mie imi plac doar jentile si grila fata atat. sunt si eu tare curios ce sisteme noi vor introduce… esp? au zis ca nu datorita unor smecherii facute de ei. siguranta va fi tot de 3 stele. despre ce prestatii inedite vorbim? consum mic? nu cred. ma rog, masina nu arata chiar foarte bine, mai degraba ca o masina mortuara iar sa dai 18 mii pe una ca asta…..la banii astia iti poti lua vw jetta 1.6tdi si sa ai consum de 3.5%. ca posesor de logan ph2 nu mi-as cumpara asa ceva. as ramane tot la logan dar poate urmatoarea generatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.