Noul Peugeot 107: atât de frumos, atât de urban!

Peugeot 107 2012Peugeot 107 este acum mai modern, mai urban, impunându¬se drept răspuns al constructorului francez pentru dorinţa de autonomie, independenţă şi libertate în oraş.

Arborând un stil subtil, dar în acelaşi timp sofisticat, inspirat de noua estetică Peugeot, 107 beneficiază acum de noi arme de seducţie.

O atenţie deosebită a fost acordată esteticii şi stilului, fără a face însă nici un compromis în ceea ce priveşte cerinţele esenţiale ale rigorilor de exploatare urbană. Peugeot 107 a devenit mai practic şi mai eficient la consumul de carburant.

Piaţă şi clienţi cu necesităţi în continuă schimbare

Peugeot 107 evoluează şi se îmbogăţeşte cu o gamă nouă de funcţionalităţi, echipamente şi ediţii speciale, totul fiind centrat în jurul necesităţilor şi aşteptărilor clienţilor. Piaţa lui s-a mărit cu 16 ţări noi, modelul fiind comercializat acum în 48 de state ale lumii.

Asemenea celor mai multe modele din categoria sa, Peugeot 107 este al doilea sau al treilea vehicul în gospodărie. Pe de altă parte, el se distinge în cadrul segmentului său prin faptul că are o clientelă predominant feminină şi atrage o proporţie foarte mare de persoane ce locuiesc singure.

Satisfacţia pe care o oferă clienţilor se datorează în primul rând manevrabilităţii, plăcerii de a conduce, dar şi consumului redus de carburant. După mai mult de 665.000 de vehicule produse până la finele lui 2011, Peugeot 107 scrie acum un nou capitol în istoria mărcii.

Scopul său: să îşi extindă competitivitatea şi să ofere şi mai multe avantaje pentru clienţi pe un segment de piaţă din ce în ce mai concurenţial.

Un nou design exterior: mai subtil, dar mai sofisticat

Cu o parte frontală complet redesenată şi cu dimensiuni neschimbate, 107 adoptă noul design al mărcii, reţinând însă toate atuurile formei sale compacte şi a stilului simplu, dar în acelaşi timp sofisticat.

Capota, mai curbată, conţine noua identitate de marcă, astfel că nervura ce încorporează celebrul leu Peugeot şi plăcuţa de înmatriculare au fost repoziţionate în centrul panoului inferior frontal, demonstrându¬se astfel relaţia de design cu 208.

Reţinând forma, dar şi amplasamentul ridicat, farurile au devenit acum mult mai rafinate: au o formă extinsă şi adoptă un design în două ape, emulând practic emblema mărcii amplasată pe calandru. Stopurile au un dispersor de culoare mai închisă, atrăgând atenţia acum prin culoarea rubinie intensă.

One thought on “Noul Peugeot 107: atât de frumos, atât de urban!

  1. Imi pare rau da… numai frumos nu este!
    Din pacare este greu sa gasesti in segmentul A o masina frumoasa… parerea mea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.