Începe noul an cu un nou Chevrolet

Chevrolet Aveo 2011Anul trecut a fost extrem de productiv pentru Chevrolet, compania lansând pe piaţă şapte noi modele. Succesul noilor modele a contribuit la rezultate record pentru marca americană, astfel aceasta a înregistrat anul trecut cele mai bune vânzări la nivel global din istoria sa.

Oferta Chevrolet va continua să se diversifice şi în 2012. Începând cu luna aceasta, un motor turbo-diesel cu capacitate de 1,3 litri şi funcţie start/stop va completa gama motoarelor pe benzină de 1,2 şi 1,4 litri, disponibile pe noul Chevrolet Aveo.

Varianta Eco dezvoltă 95 CP şi consumă doar 3,6 litri/100 km (consum mixt), în timp ce variantele de 75 şi 95 CP consumă 3,7, respectiv 4,1 litri /100 km. De fapt, noul Aveo sedan, echipat cu motorul turbo-diesel de 1,3 litri cu putere de 75 CP, este cel mai economic sedan din Europa.

Varianta Eco de 95 CP emite numai 95 g de CO2 pe kilometru, în timp ce varianta de 75 CP produce 97 g de CO2/km.

Noul Chevrolet Aveo este singurul sedan cu motorizare diesel din segment.

Oferta Chevrolet se îmbogăţeşte cu noul Malibu. În România, primele unităţi vor fi disponibile din trimestrul trei al acestui an. Chevrolet va intra din nou pe acest segment de piaţă foarte competitiv din Europa cu noul sedan de dimensiuni medii, disponibil la nivel global.

În România, modelul Malibu va fi disponibil cu versiunea diesel de 2 l cu putere de 164 cp.

Tot în trimestrul trei va fi lansată cea de-a treia versiune de caroserie a modelului de succes Cruze, station wagon, care va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva, la începutul lunii martie.

Anul acesta Chevrolet pregăteşte multe lucruri noi și interesante, aşa că vă recomandăm să urmăriţi ultimele ştiri despre Chevrolet pe pagina noastră de internet www.chevrolet.ro, pe site-ul media sau pe Facebook.

Chevrolet aminteşte tuturor conducătorilor auto importanţa siguranţei la volan.

Câteva sfaturi de conducere utile vă sunt oferite de apreciatul pilot de curse WTTC de la Chevrolet, Rob Huf. Acestea sunt disponibile pe site-ul Chevrolet Europe TV.

Pilotul de curse WTTC de la Chevrolet, care va concura pentru titlul de campion mondial în acest an, pune accent pe importanţa alegerii unor pneuri de iarnă corespunzătoare, care să asigure o aderenţă bună pe suprafeţele înzăpezite, în orice condiţii, dar şi pe importanţa respectării unor reguli simple, dar extrem de utile în condiţii de iarnă.

One thought on “Începe noul an cu un nou Chevrolet

  1. “De fapt, noul Aveo sedan, echipat cu motorul turbo-diesel de 1,3 litri cu putere de 75 CP, este cel mai economic sedan din Europa. ” doar ca mai economic este modelul Eco de 95CP 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.