Kia: primul sedan cu propulsie al mărcii

Kia-KH-ConceptKia Motors a dezvăluit astăzi primele schiţe oficiale ale noii “nave amiral” din gamă, un sedan de la care se aşteaptă stabilirea unor noi standarde de design în segmentul large sedan.

Având numele de cod KH, noul model Kia este primul din istoria mărcii care va avea propulsie, respectiv roţile motoare pe puntea spate. Aşteptat cu interes, acesta va fi lansat în Coreea în prima jumătate a acestui an.

Conceptul de design din spatele KH este “distinct, modern şi clasic”, exprimat prin combinarea elementelor high-tech, sofisticate, cu actualul limbaj de design Kia.

Soon-Nam Lee, director de marketing Kia, a declarat: “Noul nostru sedan integrează tot ceea ce are Kia acum mai bun în materie de design, tehnologie şi infotainment. Deşi calendarul lansărilor pe pieţele de export nu este încă stabilit, acest sedan cu propulsie va deveni cu siguranţă modelul de vârf al gamei în toată lumea”.

2 Responses

  1. iuL! says:

    Mai degraba a 7 ar decat a 5 ar

  2. Alexandru Agape says:

    Looks like BMW to me…Din pozele astea eu asta vad;lateral de seria 5, spate la fel,si farurile sunt cam la fel cu cele de la seria 5…Poate e doar parerea mea, desi nu cred…E prea evident…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.