Ziua porţilor deschise Opel la Union Motors

Opel Astra OPC 2011Dealerul Opel Union Motors va prezenta în cadrul evenimentului Porţi Deschise 24-25 februarie noile modele din gama constructorului german, noul GTC Astra, Zafira Tourer şi Opel Combo.

Noile modele vor fi principalele atracţii iarvizitatorii vor avea la dispoziţie consultanţi specializaţi ai OpelUnion Motors pentru detalii privind preţul, specificaţiile tehnice, ofertele de service şi posibilităţi de finanţare.

Mai mult decât atât, Union Motors oferă clienţilor săi programul de trade in, prin care vechea maşină devine avansul pentru un nou model Opel. Programul de trade in şi achiziţia unui nou model Opel de la Union Motors aduc clientului o perioadă de graţie de 3 luni la plata ratelor şi asigurare Casco gratuit, din partea dealerului, pe toată această perioadă.

Noul coupe Opel GTC Astra înglobează cele mai noi tehnologii ale constructorului german, preluate în parte de la fratele mai mare Insignia, precum blocurile optice cu lumini LED, conectivitate multimedia completă, frână electronică sau tehnologia Start/Stop. Gama de motorizări cuprinde 5 versiuni cu alimentare pe benzină, cu puteri de la 100 CP la 180 CP, şi o versiune cu alimentare diesel, de 165 CP.

Siguranţa nu este neglijată, pentru că modelul a cumulat 5 stele la testele EuroNCAP iar GTC înglobează sisteme electronice avansate cât şi inovaţiile Opel Eye, care citeşte semnele de circulaţie, Following Distance Indicator, care urmăreşte distanţa faţă de maşina antemergătoare, cât şi Intelligent Light Ranging, care adaptează faza de iluminare a farurilor în raport cu celelalte automobile din trafic.

A treia generaţie a monovolumului Zafira Tourer ne propune o gamă completă de motorizări, consumuri economice, un plus la capitolele siguranţă şi tehnologie şi un atu ascuns în mânecă, habitaclul, spaţios şi orientat către pasageri.

Gama propulsoarelor pentru modelul de familie cuprinde două motorizări pe benzină, cu patru variante de putere şi cutii manuale cât şi automate, dar şi un propulsor diesel economic.

Noul model comercial Combo dispune de o sarcină de încărcare de până la 1.000 de kg şi poate fi echipat cu trei variante de motorizare diesel, de la 90 CP la 135 CP, dar şi cu tehnologia Start/Stop pentru un rulaj mai economic.

De asemenea, o motorizare economica de 1.4 litri benzină şi-a făcut loc în portofoliul micii utilitare Opel.La capitolul tehnologie menţionăm comenzi pe volan, conectivitate USB şi tahograf.

Detaliile ascunse în noile linii de design şi tehnologia încorporată de noile modele Opel pot fi descoperite în perioada 24-25 februarie, în cadrul Porţi Deschise Opel, la dealerul Union Motors, parte a Grupului New Kopel, cu activităţi în domeniul leasingului operaţional, închiriere de automobile, import şi distribuţie de automobile noi şi second hand şi service auto.

Porţi deschise Opel – Union Motors are loc la showroom-ul Union Motors din Sectorul 1, Şoseaua Bucureşti – Ploieşti nr. 145, în zilele 24-25 februarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.