Success Charging Group sponsorizează CEVITTS 2012

Succes Charging stationsSuccess Charging Group (SC), lider global în serviciile de încărcare a vehiculelor electrice, a anunţat astăzi un acord de cooperare şi de sponsorizare cu CEVITTS 2012, una dintre cele mai importante conferinţe internaţionale axate pe serviciile de încărcare a VE.

În conformitate cu acordul, SC este recunoscut ca sponsor fondator al evenimentului care va avea loc în perioada 27-30 martie la Amsterdam RAI, în cadrul târgului comercial INTERTRAFFIC. Grupul SC îşi va expune produse şi serviciile la CEVITTS şi va avea rolul de furnizor de conţinut şi de consilier al conferinţei.

„Dat fiind că majoritatea producătorilor auto produc deja modele VE, după ce au investit masiv în cercetare şi dezvoltare, industria aşteaptă acum soluţii de încărcare universale şi uşor de folosit pentru clienţi”, a declarat Yaron Hillel, VP Marketing al Success Charging.

„Success Charging este singurul prestator de servicii care provine de fapt din domeniul parcărilor. Prin urmare, grupul şi-a axat filosofia pe deservirea nevoilor şoferilor de VE, precum şi a operatorilor de parcări din diferite ţări şi continente.”

„Dat fiind că acest târg comercial profesional are loc pentru prima dată, am constatat că grupul Success Charging are multe de oferit, fiind un grup global care îşi desfăşoară activitatea în peste 20 de ţări,” a menţionat Roelof Kramer, Project Manager CEVITTS 2012.

„Piaţa de VE are nevoie acum de mai multă infrastructură, iar acest impas poate fi depăşit doar odată cu apariţia de companii precum SC care oferă servicii de încărcare la nivel mondial.”

Dl. Hillel a adăugat: „Grupul Succes Charging este mândru să facă parte din evenimentul cel mai profesionist, care acoperă toate aspectele încărcării vehiculelor electrice şi să contribuie la succesul evenimentului.

Suntem convinşi că sectoarele imobiliar, de transport şi de parcare vor beneficia foarte mult de abundenţa de informaţii comerciale şi de knowhow profesional prezentată la CEVITTS.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.