Motor AG, dealer BMW, susţine activ echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea

Logo-BMWMotor AG, cel mai performant dealer BMW din provincie, susţine campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, în vederea disputării dublei manşe din semifinala Ligii Campionilor.

Motor AG este partener oficial al echipei de handbal începând cu anul 2011, susţinerea echipei având la bază pasiunea pentru performanţă, valoare definitorie pentru marca BMW.

În meciurile din cadrul grupei de calificare pentru fazele superioare din Liga Campionilor 2012, Motor AG a pus la dispoziţa echipei modele BMW pentru transportul oficialilor şi antrenorului Radu Voina, parteneriat care continuă până la finalul acestui an sportiv.

Pentru semifinala Ligii Campionilor susţinerea pentru echipă dorim să fie activă şi să implice şi comunitatea de suporteri ai echipei. Astfel, în perioadele 22 – 29 martie şi 1 – 5 aprilie 2012, Motor AG desfăşoară prin intermediul reţelelor de socializare un concurs dedicat pasiunii pentru performanţă.

Mecanismul concursului solicită fanilor să transmită un mesaj de încurajare pentru echipa de handbal pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/BMW.MotorAG, atât pentru meciul din tur, cât şi pentru cel din retur.

Cele mai originale şi motivaţionale două mesaje vor fi alese de către jucătoare şi vor aduce primului câştigător o invitaţie dublă la meciul disputat în data de 1 aprilie 2012 la Râmnicu Vâlcea, iar celui de al doilea un spectaculos rucsac din cea mai nouă colecţie de accesorii, BMW Sport. Câştigătorii vor fi anunţaţi prin intermediul paginii de Facebook Motor AG în zilele de 30 martie şi 6 aprilie 2012.

„Suntem onoraţi de parteneriatul încheiat cu Oltchim Râmnicu Vâlcea, o echipă performantă, cu viziune, mentalitate şi strategie de învingător. Noi apreciem pe deplin etalonul de performanţă pe care cei de la Oltchim îl impun, pentru că el coincide cu ceea ce noi promovăm zilnic la Motor AG.

Şi noi depunem toate eforturile pentru a le oferi clienţilor noştri o experienţă completă de cumpărare. Așadar, din toată inima, de la o echipă condusă de pasiune către alta: Hai Oltchim!”, a declarat Adrian Prodănel, Director General Motor AG.

Echipa s-a calificat în semifinala Ligii Campionilor la handbal dintr-o grupă din care au mai făcut parte Buducnost (Serbia), RK Krim (Slovenia) şi Metz Handball (Franţa). În dubla manşă din semifinala Ligii Campionilor, Oltchim Râmnicu Vâlcea va întâlni echipa Győri Audi ETO (Ungaria).

Meciurile se vor disputa după următorul program: meciul tur se va desfăşura pe 1 aprilie cu începere de la ora 18:00 la Râmnicu Vâlcea, iar returul va avea loc pe terenul echipei Győri Audi ETO, în data de 7 aprilie, cu începere de la ora 17:00.

Oana Manea, căpitanul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea: „Sunt convinsă că va fi o dublă manşă foarte bună pentru noi: formăm o echipă unită şi puternică, care nu se va lăsa uşor învinsă. De aceea, ne bucurăm că şi în acest an avem alături susţinerea suporterilor noştri, printre care şi echipa Motor AG, cu care împărtăşim aceeaşi dorinţă de performanţă.

Personal, consider o motivare în plus faptul că cel mai nou şi sportiv model, BMW Seria 3 ne va fi “alături” în semifinale. Modelul este un favorit personal, mă regăsesc în agilitatea, forţa şi sportivitatea pe care o emană.”

„Ne bucurăm să primim aprecierea unei companii precum Motor AG, care ne recunoaşte meritele şi ne apreciază eforturile de a deveni şi de a ne menţine lideri, mai ales că multe dintre atributele BMW se identifică şi cu domeniul sportului: performanţă, leadership, sportivitate, anduranţă”, a afirmat Petre Berbecaru, Preşedintele Clubului Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Despre parteneriatul Motor AG – Oltchim Rm. Vâlcea:
Parteneriatul încheiat în octombrie 2011 constă în organizarea transportului oficialilor internaţionali la meciurile echipei cu cinci autovehicule BMW, care însumează peste 1.000 CP. Printre modelele oferite se regăsesc: BMW Seria 3, BMW Seria 5, BMW Seria 7, BMW X1, BMW X5 .

Pentru a aduce un plus valoare parteneriatului, pe perioada sezonului rece automobilele puse la dispoziţia echipei au fost dotate exclusiv cu BMW xDrive, cel mai inteligent sistem de tracţiune integrală.

BMW Seria 7 este cea mai sportivă limuzină din segmentul superior şi este condusă de antrenorul echipei, Radu Voina, iar noul BMW Seria 3 Luxury este cel mai recent model BMW din gamă utilizat pentru transferul oficialilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.