Ursula Mathar a preluat conducerea noului departament Dezvoltare Durabilă şi Protecţia Mediului al BMW Group

Ursula Mathar - BMW GroupUrsula Mathar a preluat conducerea noului departament Dezvoltare Durabilă şi Protecţia Mediului al BMW Group. În structura companiei va raporta către Dr. Rainer Feurer, şeful departamentului de Strategie, Planificare şi Mediu.

Cu experienţă în management şi industria farmaceutică, Mathar a condus departamentul Dezvoltare Durabilă şi Raportare Externă din cadrul diviziei centrale de Mediu şi Dezvoltare Durabilă a Bayer AG.

BMW Group are o tradiţie lungă în ceea ce priveşte dezvoltarea durabilă şi protecţia mediului. Compania a fost primul producător de automobile care a numit un ofiţer de mediu încă din 1973.

BMW Group a fost listat în fiecare an, în ultimii 10 ani, în cadrul FTSE4Good, unul din cei mai importanţi indecşi care măsoară dezvoltarea durabilă. De asemenea, compania a ocupat cel mai important loc în studiul Carbon Disclosure Project 2011 – Global 500 Report şi a fost numită de fiecare dată în ultimii şapte ani Industry Leader în cadrul Dow Jones Sustainability Index.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.