Ediţie specială AYGO MANDARIN

Toyota-Aygo-2012Toyota AYGO 2012, disponibilă acum şi în România, vine cu îmbunătăţiri atât în ceea ce priveşte designului interior şi exterior, cât şi consumul şi emisiile de noxe.

Ediţia specială MANDARIN se distinge prin culoarea portocalie a caroseriei, culoare ce se regăseşte şi în interior la ornamentele vitezometrului, fantelor de ventilaţie şi turometrului, în inserţiile de la nivelul uşilor şi difuzoarelor, precum şi în tapiţeria scaunelor.

Sistemul audio îmbunătăţit încorporeaza Bluetooth cu funcţie de apelare hands-free, posibilitate de conectare cu un dispozitiv portabil pentru a asculta muzică şi un ecran multifuncţional. (nivelul de echipare Luna).

Designul mai dinamic al noului AYGO se înscrie în noua linie Toyota, cu o grilă mai mare, de formă trapezoidală şi bară de protecţie cu design mai accentuat.

Farurile au şi ele un design nou, ce completează imaginea noului AYGO, conferindu-i prestanţă şi vizibilitate mai mare.

Disponibil cu un motor de 1.0 l VVT-i benzină, cu transmisie manuală în 5 trepte sau transmisie MultiMode, cu clapete pentru schimbarea vitezelor de pe volan, AYGO 2012 obţine un consum de combustibil deosebit de eficient, de doar 4,4 l/100km şi un nivel de emisii de doar 102 g/km (transmisia manuală).

Proiectat şi construit în Europa, AYGO 2012 oferă clienţilor din segmentul A combinaţia ideală între plăcerea de a conduce, interior spaţios şi confortabil şi un cost scăzut de deţinere.

Preţul de lansare AYGO 2012 începe de la 8.535 Euro, TVA inclus, pentru un nivel de dotare generos în clasa lui, ce include: airbaguri pentru şofer şi pasager, ABS + EBD + BA, aer condiţionat cu reglare manuală, geamuri electrice faţă, închidere centralizată cu telecomandă, Radio CD & 4 difuzoare, volan cu reglare în înălţime.

Toyota Aygo a urcat semnificativ în 2011 în top 3 al preferinţelor clienţilor din segmentul A, cu o creştere a vânzărilor de peste 5 ori faţă de anul anterior, conform raportărilor APIA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.