Colecţia 2012 de biciclete BMW

bmw_mountainbike_enduro_2012Cu o tradiţie de peste 60 de ani în dezvoltarea de biciclete, BMW vine şi în acest an cu o gamă foarte variată – de la Mountainbike Enduro la cursiera M Carbon Racer. Bicicletele BMW se remarcă prin designul special, cu cadrul dezvoltat special de constructorul german, şi utilizarea unor materiale şi tehnologii inovative.

De mai bine de 60 de ani, BMW foloseşte expertiza acumulată în producţia de motociclete în dezvoltarea unor biciclete cu adevărat remarcabile.

De-a lungul timpului compania a dezvoltat o tradiţiei a inovaţiilor, aşa cum este folosirea materialelor ultra-uşoare, cu cadrul de aluminiu patentat deja în anii ’50, sau perfecţionarea furcii faţă cu suspensie sau a schimbătorului automat.

În acelaşi timp designul poartă semnătura BMW Design Work şi se distinge printr-un cadru unic, special dezvoltat de BMW.

Modelele BMW Cruise şi Mountainbike Enduro vor dispune de un nou design în partea mediană, cu accente de culoare interesante.

Alături de Touring, Mountainbike Cross Country şi BMW M Carbon Racer, noile biciclete BMW promit să ofere o distracţie pe măsură pentru orice tip de biciclist. O revizuire tehnică garantează calitatea premium a unui model BMW veritabil.

Tehnologie de primă clasă

Pentru versiunea 2012 a modelului BMW Mountainbike Enduro inginerii BMW au creat un cadru îmbunătăţit. Manevrabilitatea ridicată şi reglajele personalizate oferă confortul maxim şi siguranţa la superlativ în timpul fiecărei urcări şi coborâri – dovedite de facilităţile independente de testare unde bicicletele BMW au fost supuse unor verificări ce depăşesc cu mult standardele obişnuite.

Roţile Crank Brothers oferă versiunii 2012 a modelului Enduro o rigiditate crescută şi caracteristici de coborâre îmbunătăţite. Iar toate acestea sunt combinate cu un design extraordinar.

O parte a spiţelor sunt de culoare verde deschis, ceea ce conferă bicicletei un aspect deosebit, în special când este în mişcare. Verdele apare şi pe şa. Restul bicicletei este negru metalizat pentru a oferi o apariţie contrastantă.

Biciclete atractive în culori interesante

Varianta 2012 a modelului BMW Cruise este o invitaţie unică de a savura viaţa pe două roţi. Chiar şi în zilele ploioase şi întunecate, noile Cruise colorate fac drumurile şi parcurile să strălucească.

Roţile sunt adevărate atracţii: şablonul spiţelor – combinaţie între radial şi încrucişat – combină stabilitatea superioară cu aspectul deosebit. Jantele modelului Cruise, vopsit integral în gri, au o bandă colorată care se regăseşte şi pe mânere şi pe şa.

Noile combinaţii de culori – argintiu şi verde aprins, violet aprins şi portocaliu strălucitor – oferă bicicletelor un aspect distinctiv. De asemenea, modelul Cruise există şi de culoare albă – fie ca alb pur, fie ca alb cu accente albastre. 27 de viteze şi un ghidon complet reglabil oferă bicicliştilor flexibilitate deplină de-a lungul călătoriei.

Completarea gamei de biciclete BMW este realizată de versiunile 2012 ale modelelor BMW Touring – o favorită pentru excursii -, BMW Mountainbike Enduro – sportivă şi versatilă şi Kidsbike pentru cei mai mici biciclişti.

Sportiv ultrarapid.

O prezenţă specială în gamă este reprezentată de M Carbon Racer, cea care a debutat în toamna anului trecut. Este o cursieră ultra uşoară care utilizează un cadru de carbon şi un sistem Shimano Ultegra pentru frâne şi transmisie, totul pentru a obţine o greutate totală de numai 7,4 kg. Încă o dată se remarcă designul unic al cadrului dezvoltat special de BMW.

Toate bicicletele BMW, versiunea 2012, şi echipamentele adecvate sunt disponibile la dealerii autorizaţi BMW din întreaga ţară.

Date tehnice:

BMW Mountainbike Enduro 2012 (culoare negru metalizat/verde)

Înălţime cadru: M (45 cm), L (50 cm)

Cadru: aluminiu, suspensie integrală cu legătură Horst, design BMW

Furcă: Fox 32 RL O/B, cursă 140 mm

Amortizoare: Fox Float RP2 BV

Transmisie: Shimano Deore XT, 30 de viteze

Masă: 14,8 kg

Preţ recomandat de vânzare: 13510 Lei+TVA

BMW Cruise 2012 (culoare argintiu/verde, argintiu/violet, argintiu/portocaliu, alb/alb, alb/albastru)

Înălţime cadru: S (41 cm), M (46 cm), L (51 cm), XL (55 cm)

Cadru: aluminiu, suspensie faţă, design BMW

Furcă: Suntour NCX-D, cursă 75 mm

Ghidon: BMW Original Trekking, argintiu mat

Masă: 13,9 kg

Preţ recomandat de vânzare: 3573 Lei +TVA

2012 BMW Touring Bike (in black/brown)

Înălţime cadru: S (41 cm), M (46 cm), L (51 cm), XL (55 cm)

Cadru: aluminiu, suspensie faţă, design BMW

Furcă: Suntour NCX-D-26″, cursă 75 mm

Ghidon: BMW Original Trekking, negru mat

Masă: 16,3 kg

Preţ recomandat de vânzare: 5136 Lei+TVA

2012 BMW Mountainbike Cross Country (culoare alb sidefat)

Înălţime cadru: M (47 cm), L (52 cm), XL (55 cm)

Cadru: aluminiu, suspensie integrală, design BMW

Furcă: Fox 32 RL O/B, cursă 100 mm

Amortizoare: Fox Float RP2 BV, reglare a supapei de presiune

Transmisie: Shimano Deore XT, 30 de viteze

Masă: 12,9 kg

Preţ recomandat de vânzare: 11920 Lei+TVA

BMW M Carbon Racer (culoare carbon)

Înălţime cadru: 52 cm, 54 cm, 56 cm, 58 cm şi 60 cm

Cadru: integral din carbon, design BMW

Schimbător spate: Shimano Ultegra RD-6700

Schimbător faţă: Shimano Ultegra FD-6700

Casetă de pionioni: Shimano CS-6700, 11-28 T, 10 viteze

Masă: 7,4 kg

Preţ recomandat de vânzare: 11427 Lei+TVA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.