Noua generaţie Porsche Boxster: prezentată în avanpremieră în România membrilor Porsche Club

Porsche-logoNoua generaţie a roadsterului Porsche Boxster a fost prezentată în cadrul unui eveniment special organizat de Porsche Club România.

„Meet the New Boxster”, întâlnirea Porsche Club ce a avut loc în perioada 20 – 22 aprilie la Poiana Braşov, reprezintă o premieră pe piaţa auto din România, fiind pentru prima oară când un model a fost prezentat mai întâi clienţilor şi fanilor Porsche.

„Noul Boxster reprezintă o renaştere a spiritului Porsche, care este definit de performanţã, adrenalinã, competiţie şi sportivitate”, a declarat Adrian Pascu, Brand Manager Porsche. „Membrii Porsche Club vor fi primii care vor putea să remarce şi să aprecieze evoluţia şi noile caracteristici ale modelului”, a adăugat Adrian Pascu.

De asemenea, în cadrul acestui eveniment, membrii Clubului au avut ocazia să îl cunoască pe Ionuţ Bonoiu, redactorul-şef al revistei Forbes România, un pasionat al fenomenului auto, care începând cu sfârşitul lunii martie ocupă funcţia de Identity Director al Porsche Club România.

„În urmă cu un deceniu, când am început să scriu despre domeniul auto din România, nu se vindeau mai mult de 10-15 automobile Porsche pe an, iar ideea unui club al posesorilor de Porsche părea mai degrabă o utopie”, a declarat Ionuţ Bonoiu.

„Invitaţia de a ocupa acum funcţia de Identity Director în cadrul Porsche Club România mă onorează, având în vedere că la baza clubului stă pasiunea membrilor pentru spiritul Porsche, pasiune împărtăşită în egală măsură şi de mine”, a încheiat Bonoiu.

„Spre deosebire de hobby, pasiunea presupune înţelegere şi nu este condiţionată de mijloace. Membrii Porsche Club Romania sunt pasionaţi. Pentru că înţeleg viziunea unei familii care a “marcat printr-o marcă” inegalabilă, istoria automobilului.

Cu Porsche, pasiunea ta este, pe cât de accesibilă, pe atât de spectaculoasă. Te invit în familia noastră de pasionaţi, iar Boxster este prima uşă care merită deschisă”, a declarat Adrian Chebuţiu, Preşedinte al Porsche Club România.

Noul Porsche Boxster este disponibil pentru comenzi începând din luna martie a acestui an, la preţuri de la 54.745 de euro cu TVA. Versiunea de bază a modelului este echipată cu un propulsor de 2,7 litri şi 265 CP, iar cea de top – Boxster S – este dotată cu un propulsor de 3,4 litri şi 315 CP.

Consumul mediu coboară sub 8 litri la 100 de kilometri, în cazul cutiei de viteze PDK, dotare pentru care optează peste 70% dintre clienţii Porsche.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.