Compania AD AUTO TOTAL a fost premiată de Federal-Mogul

Reprezentantii-Federal-Mogul-premiind-AD-Auto-TotalFederal-Mogul, unul dintre cei mai puternici producători de piese de schimb din lume, a anunţat numele distribuitorului din România cu cele mai bune rezultate în vânzarea de piese de motor şi garnituri Federal-Mogul din anul 2011: compania AD AUTO TOTAL.

„Pentru noi, fiecare recunoaştere de acest gen este o mare satisfacţie. În acest caz, suntem cu atât mai încântaţi cu cât piaţa de piese de motor şi garnituri este una care necesită un grad înalt de specializare şi profesionalism.

Suntem siguri că angajamentul nostru în comercializarea acestui tip de produse a jucat un rol important în obţinerea acestui premiu care confirmă poziţia noastră pe piaţă.

Datorită parteneriatului cu Federal-Mogul suntem convinşi că vom putea continua să ne îmbunătăţim serviciile, oferind o gamă variată de produse de calitate şi în anul următor.“, a afirmat Gabriel Zane, Marketing Manager al companiei AD Auto Total.

Portofoliul Federal-Mogul cuprinde o gamă variată de piese de schimb pentru motor şi garnituri. Acesta include segmenţii de piston Goetze, pistoane Nüral, cuzineţi Glyco, componente supape și axe cu came AE şi garnituri Payen.

„Piaţa pieselor de motor şi a garniturilor este una extrem de competitivă, în care doar cei care au expertiza necesară şi experienţă în domeniu pot înregistra succese. Am regăsit aceste calităţi în rândul echipei AD Auto Total.

Nu doar că a fost cel performant distribuitor al nostru pe piaţa din România în 2011, dar a şi contribuit, în mod considerabil, la informarea clienţilor cu privire la redefinirea brand-ului de garnituri de motor, din „Goetze“ în „Payen“, a afirmat Rostislav Psota, Marketing Manager, Europa Centrală şi de Est, Federal-Mogul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.