Falcon Electronics lansează Cobra 29 LX EU

Falcon Electronics Cobra 29 LX EUFalcon Electronics, lider naţional pe piaţa echipamentelor electronice auto din România, lansează cel mai nou model de staţie radio CB de la Cobra, modelul aniversar CB 29 LX EU, aşteptat cu entuziasm de către toţi şoferii profesionişti din România.

Noul model Cobra 29 LX EU este primul produs din industrie care are inclusă funcţia de auto-diagnoză, ce permite testarea puterii de emisie, starea antenei şi voltajul bateriei, în vederea realizării reglajelor pentru o funcţionare optimă.

În plus, modelul are un design nou, revoluţionar, un display în 4 culori selectabile şi setări pentru mod zi şi noapte, dar şi un microfon ergonomic, pentru o utilizare uşoară şi confortabilă.

“Timp de 50 de ani Cobra a furnizat produse de cea mai bună calitate pentru a satisface nevoile şoferilor profesionişti” afirmă Dan Cuţui, CEO Falcon Electronics. “Acum, Falcon Electronics lansează în România modelul aniversar Cobra 29 LX EU, oferind astfel clienţilor noştri o experienţă nouă şi personalizată.

Astfel sunt stabilite noi standarde de performanţă, stil şi inovaţie, ca o confirmare a încrederii şi notorietăţii de care se bucură staţiile de emisie recepţie Cobra în întreaga lume”.

Cobra 29 LX EU permite personalizarea setărilor de către fiecare utilizator. Pentru a se potrivi cu interiorul oricărei maşini, culoarea display-ului LCD poate fi schimbată oricând în roşu, verde, portocaliu sau albastru.

De asemenea, intensitatea afişajului se poate regla pentru o citire uşoară a informaţiilor atât ziua, cât şi noaptea. În plus, se poate programa ceasul, alarma sau cronometrul.

Calitatea şi claritatea sunetului, atât la emisie, cât şi la recepţie pot fi setate cu uşurinţă cu ajutorul unor funcţii dedicate. Astfel, staţia permite ajustarea modulaţiei în timpul emisiei, dar şi reducerea zgomotelor de fundal pentru o comunicare clară.

Calibratorul SWR permite utilizatorului să calibreze singur antena pentru performanţe maxime. Mai mult decât atât, funcţia de auto-diagnoză permite acestuia să testeze puterea de emisie, starea antenei şi a bateriei pentru a realiza reglajele necesare pentru o funcţionare perfectă.

Staţiile radio CB au devenit în ultima vreme cel mai eficient şi uşor mod de comunicare între maşinile aflate în trafic, acestea permiţând comunicarea fără costuri atât în ţară, cât şi în străinătate. Comunicarea se poate realiza chiar şi în zonele fără semnal la telefonul mobil, precum şi în situaţii de urgenţă.

Modelul Cobra 29 LX EU este disponibil în toate magazinele Falcon Electronics şi ale clienţilor distribuitori, precum şi pe www.store.falcon.ro.

O scurtă prezentare a Cobra 29 LX EU se poate vedea aici sau aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.