Greu la 45 de grade Celsius…

Lada frigorifica Bliss Karma ProtectOri din cauză că suntem urmăriţi de ghinion, ori poate pur şi simplu pentru că aşa e norocul nostru, în marea majoritate a timpului în care filmăm, avem parte de condiţii meteo grele.

Adică, am avut ocazia să filmăm şi pe viscolul acela cumplit, care a îngheţat România, fie pe ploi torenţiale sau la temperaturi caniculare. Dacă în anii trecuţi ne speriau ţânţarii mai mult decât căldura, acum am prins temperaturi la care până şi gâzele stăteau ascunse.

O minimă pregătire tehnică şi echiparea corespunzătoare sunt esenţiale pentru a putea depăşi astfel de fenomene deosebite. Iarna, ai nevoie de ceai cald şi vara de apă rece.

Dacă ne-au scăpat de problema ceaiului prietenii noştri de la Ag Comexim, oferindu-ne nişte termosuri profesionale excelente, vara asta ne-am păcălit cu vreo 2 modele de lăzi frigorifice electrice, cumpărate din comerţ.

Dezamagit fiind de ele, am acceptat, sceptic, şi o propunere a unui vechi prieten de-al meu, Dragoş de la Karma Protect, care mi-a oferit o ladă, mai mică ce-i drept, însă cu asigurarea că nu mă va dezamăgi dacă o folosesc corect.

Şi iată-ne după câteva săptămâni de caniculă, îndrăgostiţi de lada mică şi rece. Ca să nu mai zic că are şi functie de încălzire şi merge şi la 12V şi la 220V. Aşa că am scris aceste rânduri ca să îţi mulţumesc, Dragoş.

2 thoughts on “Greu la 45 de grade Celsius…

  1. cristianB

    as dori sa va cer o mika favoare si oarecum intrebare..:) cand ati putea sa prezentati si noul model audi a1 ? cred ca multe persoane ar fi interesati sa vada 🙂 astept raspuns ..multumesc anticipat 🙂
    felicitari pentru emisiune o urmaresc mult

    • turatiimaster

      Sper sa fie si A1 cand o sa avem timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.