Poliţia Română îşi completează flota: Jaguar XFR de 510 CP

Jaguar XFR Romanian PoliceÎncepând cu luna august, Secția de Poliţie Autostrăzi va intra în posesia unui nou autoturism: un Jaguar XFR, având un motor de 5 L Supercharged şi 510 CP, dotat cu o tehnologie de ultimă oră, care are ca scop monitorizarea traficului rutier şi sporirea siguranţei în trafic.

Autovehiculul este oferit cu titlu gratuit Poliţiei Române pentru o perioadă de şase luni, considerând posibilitatea de prelungire a acestui parteneriat pe viitor. În acest timp, autoturismul va fi folosit pentru principalele 3 tronsoane de autostradă, care sunt şi cele mai tranzitate în perioada estivală.

„Este prima acţiune cu care marca Jaguar doreşte să marcheze 10 ani de existenţă oficială în România, eveniment ce va fi celebrat anul următor” a declarat Domnul Mihai Ivănescu, Director General Premium Auto – Importatorul oficial Jaguar Land Rover pentru România.

Poliţia Română nu este la prima colaborare cu renumita marcă britanică, anul acesta împlinindu-se 40 de ani de la primul parteneriat, atunci când, pentru intervenţii speciale, au fost achiziţionate mai multe modele Jaguar XJ.

Prin acest parteneriat, marca Jaguar îşi propune să se implice în proiecte care au ca scop sporirea siguranţei de deplasare, prin responsabilizarea participanţilor în trafic de-a lungul rutelor aglomerate.

Prin performanţele sale tehnice şi prin nivelul superior de instruire al agenţilor, acest autovehicul va deveni un element ce, cu siguranţă, va pondera excesele de viteză.

Instructajul agenţilor de poliție rutieră va fi asigurat de către Premium Auto, prin intermediul celor mai buni piloţi care activează în Campionatul Naţional de Raliuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.