Hyundai Veloster Turbo şi Genesis Coupé – vedete ale aplicaţiei Asphalt 7: Heat

Hyundai-Veloster-Turbo_Asphalt7-HeatHyundai a anunţat debutul a două modele, Veloster Turbo şi Genesis Coupé, într-unul dintre cele mai populare jocuri pentru telefoanele mobile şi tabletele cu sisteme de operare iOS şi Android – Asphalt 7: Heat. Aplicaţia oferă clienţilor oportunitatea de a beneficia de experienţa Hyundai, prin intermediul dispozitivelor mobile proprii.

Cele două coupé-uri Hyundai au fost adăugate la linia de start, alături de alte 60 modele performante ale producătorilor de autovehicule premium din întreaga lume.

Gameloft, un producător de top al jocurilor digitale şi sociale, a lansat în iunie cea mai recentă variantă a deja celebrei serii Asphalt, iar Hyundai este prezent în ultima versiune a aplicaţiei. Această colaborare se sincronizează noii direcţii Hyundai – Modern Premium – care are la bază inovaţia, pentru a oferi clienţilor experienţe dincolo de aşteptări.

Cunoscută pentru stilul de joc dinamic şi pentru grafica de foarte bună calitate, seria Asphalt, dezvoltată de către Gameloft, a fost descărcată de peste 50 de milioane de ori de la lansarea primelor sale versiuni. Asphalt 7: Heat include curse auto pline de adrenalină, în care jucătorii se întrec într-o confruntare incitantă, la viteze ameţitoare.

Modelele Hyundai Veloster Turbo şi Genesis Coupé sunt în special îndrăgite de către conducătorii auto împătimiţi, graţie designului agresiv şi performanţelor dinamice. Veloster Turbo, care a debutat în cadrul Salonului Auto Nord American 2012, este modelul care transmite perfect noua viziune Hyundai, îmbinând designul inedit al unui coupé cu trei uşi şi funcţionalitatea unui hatchback.

Acest model este echipat cu un motor turbo care livrează 204 CP, în timp ce Genesis Coupé facelift dispune de o motorizare de 346 CP.

Suplimentar faţă de aplicaţia Asphalt 7: Heat, parteneriatul dintre Hyundai şi Gameloft va aduce şi o versiune a GT Racing: Motor Academy dezvoltată pentru sistemul de operare Android – în care jucătorii vor regăsi atât concept car-ul Hyundai i-oniq, cât şi modelul Genesis Coupé.

“Suntem încântaţi de parteneriatul cu Hyundai, care ne permite să dezvoltăm o listă şi mai vastă de selecţie, prin includerea coupé-urilor Hyundai, pentru fanii noştri şi cei ai renumitei mărci auto. Aplicaţia Asphalt 7: Heat cuprinde 60 de modele auto, în timp ce GT Racing: Motor Academy livrează acum o experienţă la bordul concept car-ului Hyundai i-oniq”, a declarat Alexandre Tan, Business Development Director al Gameloft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.