Ştefan Gaibu este noul director al Direcţiei Logistice Dacia

Stefan Gaibu Director Directia Logistica DaciaDin ianuarie 2013, Direcţia Logistică Centrală Dacia are un nou director: Ştefan Gaibu.

Absolvent a două programe de MBA şi cu o experienţă vastă în transport şi logistică, el îl înlocuieşte pe Jean Detrun, care a deţinut această funcţie din 2005 până în prezent.

În vârstă de 36 de ani, Ştefan Gaibu este cel mai tânăr manager dintre cei care conduc activităţile de producţie derulate pe platforma industrială de la Mioveni.

S-a alăturat Dacia în anul 2001 şi a acumulat o experienţă bogată în domeniile de transport piese şi vehicule, logistică şi gestiune. Gaibu îi succede în funcţia de director al Direcţiei Logistice Dacia lui Jean Detrun, care urmează să iasă la pensie.

„Este începutul unei mari provocări profesionale. Cred cu tărie în puterea şi energia generației mele, în capacitatea ei de a reuși şi a se adapta într-un mediu social, economic şi dinamic.

Este un crez condiționat de câteva conduite obligatorii: asumarea puterii cu discernământ, moralitate, dorinţa autentică şi entuziastă de a depăşi propriile limite şi demersul permanent al îmbogăţirii spirituale şi profesionale, al energiei investite în cunoaștere.

Un atu important în reușita profesională este pasiunea. Pasiunea pentru lucrul bine gândit, bine structurat. Pentru Direcţia Logistică Centrală Dacia, anul 2013 va fi unul de consolidare, dar şi un an plin de noi provocări, proiecte noi şi proiecte la nivel internaţional, de o importanţă majoră pentru familia Dacia şi Renault.

Ştiu că am alături o echipă matură şi experimentată şi îmi asum rolul de a o ghida către aceste provocări. Cu siguranță vom reuși împreună!” a declarat Ştefan Gaibu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.