Ok, îmi place, dar ce scrie în talon la culoare?

Isuzu D-Max 2012 2,5l D Classic CamouflageÎn timp ce duceam la garajul său un VW Amarok, mi-a sărit în ochi un alt pick-up interesant, aflat în parcarea Isuzu România, pe lângă care treceam în drum spre VW.

Sunt atent la maşinile din parcarea Isuzu, pentru că aştept să vină un D-Max model 2012 pe o anumită culoare, adică viitorul meu partener de drum.

Dar azi mi-a atras atenţia un D-Max 2012, versiunea Classic, cu hardtop, colantat complet în culori de camuflaj. N-am rezistat, am intrat în parcare şi l-am fotografiat!

Fiind înghesuit între alte D-Max-uri, nu mi-au ieşit pozele cele mai bune, însă ideea rămâne: maşina arată grozav, m-ar tenta şi pe mine să o colantez, măcar pe cea veche, dacă nu şi pe cea nouă.

Trebuie să aflu de la cei de la Isuzu o chestie, e nevoie de vreo menţiune în cartea de identitate sau în certificatul de înmatriculare, dacă îţi acoperi maşina aşa?

Nu de altceva, însă la pick-up se presupune că mai faci off-road, o mai zgârii, o mai îndoi, o astfel de colantare te scuteşte de mulţi nervi şi, încă o dată o zic, arată excelent!

2 thoughts on “Ok, îmi place, dar ce scrie în talon la culoare?

  1. […] ca mi-a placut foarte mult, m-am dus special sa ii fac niste poze mai reprezentative. Si, intrucat e versiunea de echipare […]

  2. Super tare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.