2013, anul Chemtraders pentru franciza Premio în Bucureşti

Lansare-Premio-ChemtradersGoodyear Dunlop Tires România, împreună cu partenerul său francizat S.C. Chemtraders S.R.L., au introdus astăzi în lanţul de franciză Premio un nou centru de profil în Bucureşti.

Premio Chemtraders oferă o platformă extinsă de service şi retail cu anvelope, beneficiind atât de avantajele conceptului Premio de la Goodyear, cât şi de logistica şi expertiza unei mici reţele de distribuţie cu puncte de lucru în Bucureşti, Popeşti Leordeni, Boldeşti Scăieni, Constanţa sau Craiova.

Odată cu introducerea sa oficială pe piaţa locală de profil sub marca Premio, Premio Chemtraders devine cel de-al patrulea magazin-service Premio din Bucureşti şi primul din portofoliul partenerului local.

Partener al Goodyear Dunlop Tires România din 1998, societatea comercială specializată în importul şi distribuţia de avelope, jante, camere de aer şi echipament specializat pentru service roţi, SC Chemtraders SRL devine oficial partener francizat Premio.

Situat în sectorul 5 al capitalei, pe strada Sergent Nuţu Ion la numărul 8-12, Premio Chemtraders dispune de 4 rampe de lucru, din care 3 pentru turisme şi camionete uşoare şi una pentru geometrie.

Acestora li se adaugă o rampă pentru camioane şi un depozit cu o capacitate de 800 de anvelope atât pentru turisme cât şi pentru camioane.

“Începând cu această dată, putem spune că reintrăm pe piaţa locală a service-ului şi retail-ului cu anvelope sub o marcă europeană puternică.

Deschidem acum acest prim centru Premio Chemtraders cu speranţa unei dezvoltări ulterioare a parteneriatului nostru cu Goodyear Dunlop Tires România şi a unei extinderi la nivel local graţie avantajelor pe care ni le oferă acest concept de service şi retail de la Goodyear”, a declarat Radu Budişteanu, administrator al Premio Chemtraders.

“Service-ul nostru din strada Sergent Nuţu Ion este activ de aproape 15 ani, iar intrarea în lanţul de franciză Premio înseamnă totodată un suflu nou şi o nouă perspectivă pentru dezvoltarea afacerii noastre”, a mai declarat acesta.

Pentru intrarea în franciza Premio, partenerul local bucureştean a realizat o investiţie de aproximativ 50.000 de euro, consumată în retehnologizarea unităţii.

Cu noii parametri necesari atingerii nivelului Premio, centrul Premio Chemtraders dispune acum de echipamente de ultimă generaţie, agreate de marii producători de autovehicule, conforme cu noile tehnologii şi standarde de fabricaţie a anvelopelor.

Intrarea în franciza Premio a însemnat pentru Chemtraders şi creşterea cu 25% a numărului de angajaţi şi deschide perspectiva unor noi investiţii sub marca Premio ale acestei societăţi.

“În acest moment de debut în franciza Premio de la Goodyear, acoperim doar 8% din afacerea noastră cu activităţi de service şi retail desfăşurate sub marca Premio.

În viitor dorim că creştem cât mai mult acest procent şi să aducem cât mai mult clientului nostru final beneficiile şi avantajele unei colaborări în franciză cu Goodyear”, a mai subliniat Radu Budişteanu.

SC Chemtraders SRL este activ pe piaţa locală a importului, distribuţiei şi service-ului de anvelope, jante, camere de aer şi accesorii auto încă din 1993.

În prezent dispune de spaţii de depozitare şi stocare însemnate, atât în Bucureşti şi zonele limitrofe ale acestuia, cât şi în ţară, garantând o bună capacitate de livrare a produselor şi experienţa necesară unor servicii la calitate Premio.

“Suntem extrem de încântaţi de ritmul de dezvoltare pe care l-am atins, alături de partenerii noştri Premio în România.

Cu un centru Premio pe an deschis numai în Bucureşti, dar şi cu cele 33 de magazine-service Premio pe care le numără acum reţeaua noastră locală, putem spune că ne-am atins deplin obiectivul nostru de a fi reţeaua numărul 1 de service şi retail cu anvelope din România”, a declarat Ovidiu Bălan, Director General al Goodyear Dunlop Tires România.

“Parteneriatul cu Chemtraders ne bucură cu atât mai mult cu cât avem de a face cu un retailer local abil, care vine cu experienţa şi expertiza acumulate în timp într-o mică reţea de distribuţie locală.

Reţeaua noastră Premio se bucură din plin de astfel de parteneri puternici, alături de care se dezvoltă continuu într-un schimb permanent de experienţă”, a mai adăugat acesta.

PREMIO Chemtraders este primul centru Premio din portofoliul partenerului nostru local, al patrulea din Bucureşti şi al 33-lea centru Premio din reţeaua de franciză de la Goodyear din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.