Nu e o idee rea pachetul “Munca”

Isuzu D-Max Eiger Work Plus PackageCând mă gândesc cât costă accesoriile pentru modelele pick-up, ma întreb dacă nu cumva oamenii sunt nebuni.

Am încercat să îmi iau nişte chestii minimale pentru D-Max, din România, de la diverşi vânzători de accesorii pick-up, am fost realmente siderat când am văzut cât trebuie să platesc.

Să fim clar înţeleşi, nu doresc să mi se dea gratis, dar dacă în Ungaria costă cu 30 la sută mai puţin şi în Grecia cu 50 la sută, accesorii identice sau mai bune, ceva nu e în regulă.

Mi-a plăcut o chestie la importatorul Isuzu din Anglia, pe lângă faptul că are un website foarte complet, incluzand şi vizualizare 360 grade a interiorului pentru D-Max, oferă nişte pachete de accesorii, denumite Work şi Work Plus.

Nu sunt cine ştie ce chestiuni, însă la Plus faptul că primeşti pneuri AT BF Goodrich şi cârlig de remorcare, protecţie benă şi alte accesorii mărunte la un preţ foarte bun, atrage atenţia. Ca să nu mai spun că montajul este inclus.

Ar fi de dorit să vedem şi în România astfel de pachete, direct la importatorul Isuzu, nu trebuie neaparat să se numească pachetul “Munca” sau “Munca Plus”, dar să merite cumpărat.

1 Response

  1. omuldinoglinda says:

    Din pacate suntem orbiti de mentalitatea de “bisnitari”, de la cei care vand la semafor pana la directori/manageri de firme puternice si cu renume.
    Cumparam ieftin, vindem scump de la incarcatoare auto si telefoane pana la masini si case…
    Apoi dam vina pe taxe… Dar taxele sunt fixe si le poate calcula oricine si aproape mereu se vede clar cum vanzatorul are pretentia sa faca un profit nesimtit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.