Lexus Euro Assistance

Lexus-RX-450h-2013Începând cu 1 aprilie 2013, fiecare autoturism Lexus nou livrat va fi acoperit de cel mai cuprinzător pachet de mobilitate din piaţă, cu o durată de cinci ani şi una din cele mai extinse acoperiri.

Programul Lexus Euro Asssitance oferă servicii de mobilitate 24 de ore pe zi, în fiecare zi a anului, în cazul imobilizării maşinii pe şosea ca urmare a defectării, a producerii unui accident sau a furtului.

Clientul Lexus, beneficiar al serviciilor de mobilitate, le poate accesa prin intermediul unui apel la un număr de telefon dedicat: 0800 400 000 – număr de telefon apelabil gratuit din ţară şi +40 31-2255000 pentru apeluri din străinătate.

Programul asigură asistenţă rutieră în caz de urgenţă (inclusiv pană de cauciuc sau de carburant) şi remorcare până la cel mai apropiat atelier autorizat Lexus sau Toyota în cazul imobilizării autovehiculului pe şosea.

În cazul furtului sau dacă vehiculul imobilizat nu poate fi reparat în aceeaşi zi, beneficiarul are la dispoziţie următoarele opţiuni, în funcţie de specificul şi gravitatea situaţiei: 1) cazarea la hotel pe o perioadă maximă de 4 nopţi, la un cost de maxim 184 € de persoană pe noapte; 2) utilizarea unei maşini de schimb pentru o perioadă de maximum 5 zile sau 3) continuarea călătoriei către destinaţia iniţială sau către domiciliu, caz în care i se va oferi un bilet de tren la clasa I sau, dacă durata călătoriei cu trenul depăşeşte 6 ore, un bilet de avion la Business Class.

Este asigurată şi punerea la dispoziţie a unui şofer personal în situaţia în care beneficiarul se află în incapacitatea de a conduce maşina.

De asemenea, este acoperită şi repatrierea autovehiculului şi livrarea cu prioritate a pieselor de schimb necesare efectuării reparaţiilor în diversele situaţii apărute.

Un detaliu important îl reprezintă faptul că beneficiarul serviciului Lexus Euro Assistance este reprezentat de persoana care conduce maşina, precum şi de orice altă persoană transportată în vehicul, în limita legală stipulată referitoare la transportul pasagerilor, cu excepţia autostopiştilor sau pasagerilor transportaţi contra cost.

Asistenţa va fi oferită pentru imobilizarea maşinii survenită în următoarele ţări: Andorra, Austria, Belgia, Bosnia Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa (Europa) & Corsica, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Republica San Marino, România, Serbia, Republica Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Olanda, Turcia (sectorul european), Ucraina, Marea Britanie şi Vatican.

Pachetul de mobilitate Lexus Euro Assistance este oferit, contra cost, şi pentru autovehicule rulate cu o vechime mai mică de 10 ani. Programul poate fi achiziţionat din reţelele de parteneri autorizaţi Lexus şi Toyota din România.

Lexus este marcă premium cu o puternică orientare spre client. Această orientare este înglobată în ADN-ul mărcii, dar reprezintă şi un fapt dovedit de numeroasele premii JD Power obţinute în diverse ţări, premii care recompensează nivelul ridicat de satisfacţie a clienţilor săi.

În România, clienţii Lexus sunt recompensaţi cu 5 ani de relaxare, cei 5 ani de mobilitate fiind alăturaţi celor 5 ani garanţie oferiţi în prezent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.