JVC ADIXXION înregistrează entuziasmul de la Mongol Rally 2013

mongol rally 2013Sute de aventurieri, organizaţi în 280 de echipaje, între care patru români, au pornit pe 12 iulie într-unul dintre cele mai spectaculoase raliuri ale momentului – Mongol Rally 2013.

Evenimentul în cadrul căruia camerele video de acţiune JVC ADIXXION înregistrează entuziasmul, distracţia, fiorii şi frustrările participanţilor, presupune parcurgerea a 16.000 de km, din sudul Londrei până în capitala mongolă, Ulan Bator.

Strădaniile participanţilor în parcurgerea drumurilor asflatate şi mai puţin asfaltate, în străbaterea a cinci lanţuri muntoase şi a trei regiuni deşertice, dar şi în traversarea câtorva râuri şi fluvii sunt înregistrate de camerele JVC ADIXXION.

Camerele video de acţiune JVC sunt compacte, uşoare, rezistente la 5 metri sub apă, la îngheţ, praf şi la şocuri, fără să aibă nevoie de carcasă şi au Wi-Fi încorporat, atribute foarte importante prin deşerturile Asiei parcurse la Mongol Rally.

Aceasta este cea de-a treia ediţie, din cele zece de existenţă ale raliului, la care participă şi echipaje româneşti. Anul acesta s-au prezentat la start: Mongolioţii – Dragoş Surugiu şi Dragoş Voica, şi Mongolification by Today – Răzvan Stuparu şi Vlad Grigore.

Participanţii vor parcurge 15 ţări şi două continente în cadrul raliului desemnat de BBC în top 10 raliuri internaţionale de enduro, alături de raliul Dakar, Les Mans sau Indianapolis 500. Raliul este un eveniment caritabil.

Maşinile cu care se participă, obligatoriu sub 1200 cmc, vor fi licitate la finalul competiţiei în favoarea cauzelor susţinute de echipele participante.

Echipa Mongolioţii a pornit la drum cu un Daewoo Matiz, în vreme ce Mongolification by Today goneşte cu un Peugeot 206.

Puteţi urmări evoluţia în imagini a echipajelor pe pagina de facebook a JVC ADIXXION USA: https://www.facebook.com/JVCAdixxionUSA.

Evoluţia echipelor pe traseu poate fi urmărită aici:
http://www.theadventurists.com/the-adventures/mongol-rally/edition/summer-2013

Camerele outdoor JVC sunt aduse în România de furnizorul de electronice Falcon Electronics şi sunt distribuite în marile suprafeţe comerciale la un preţ de 1299 de lei.

Raliul este în desfăşurare, Monolioţii aflîndu-se la graniţa cu Rusia, iar Mongolification by Today tocmai a trecut în Uzbekistan. Le ţinem pumnii în continuare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.