Federal-Mogul Ferodo şi Wagner: lideri în categoria produselor de frânare

Produse-Ferodo-in-noi-ambalaje

Mărcile Federal-Mogul de produse de frânare, Ferodo şi Wagner, sunt lideri în domeniul calităţii de Echipare Originală (OE), poziţia de frunte fiind demonstrată şi testată în toată lumea, inclusiv în România.

În timp ce majoritatea producătorilor proiectează şi testează produsele pentru condiţii de drum uscat, regulamentul european R90 cerând ca plăcuţele de frână pentru reparaţia vehiculelor să fie testate doar în astfel de condiţii, plăcuţele de frână Ferodo sunt proiectate şi fabricate pentru a performa şi în condiţii de drum umed, garantând siguranţa generală a vehiculelor şi pasagerilor.

Ca piese esenţiale pentru performanţa frânării, sunt testate cu atenţie, pentru a asigura o performanță cât mai bună, indiferent de condițiile de drum.

Testul comparativ de frânare în condiţii umede realizat cu plăcuţe de frână Ferodo şi ale altor 7 competitori semnificativi, montate pe un autoturism Ford C-Max în condiţii identice de frânare de la 80 km/h la 0 km/h, arată că Ferodo are performanţe mai bune decât competitorii săi.

Distanţa de frânare este mai scurtă cu 14,09m, în comparaţie cu media competitorilor de calitate OE, cu 19,28m, faţă de media competitorilor de calitate aftermarket premium, şi cu 26,77m în comparaţie cu media competitorilor de calitate medie.

Alte teste realizate pentru plăcuţele de frână Wagner, în condiţii normale de drum uscat, arată o performanţă la acelaşi nivel cu media tuturor competitorilor, în condiţii identice de frânare de la 80 km/h la 0 km/h, şi o performanţă cu 12% mai bună decât media tuturor competitorilor, în condiţii identice de frânare de la 160 km/h la 0 km/h.

Produsele de Frânare Federal Mogul pe piață

Din totalul activităţilor legate de produse de frânare, 55% reprezintă Echipare Originală (OE) şi Piese de Schimb de Origine (OES), în timp ce restul de 45% reprezintă Aftermarket

Reparaţiile de vehicule rămân un sector cheie în activitatea Federal-Mogul, compania oferind o gamă completă de produse de frânare pe Aftermarket, sub marca Ferodo: plăcuţe de frână, discuri de frână, saboţi de frână, accesorii de montaj şi senzori de uzură, elemente hidraulice şi lichide de frână.

Din anul 2011, sunt disponibile şi plăcuţe de frână sub marca Wagner a Federal-Mogul, acestea contribuind la siguranţa vehiculelor şi pasagerilor, la costuri moderate.

Federal-Mogul şi mărcile sale de produse de frânare Ferodo şi Wagner oferă know-how şi sprijină competenţa în domeniul reparaţiilor de autovehicule, unul dintre cele mai recente demersuri ale companiei fiind sponsorizarea finalei concursului şi a galei “Mecanicul Anului AD AutoTotal”, unde mecanici din toată ţara se vor întrece în cunoştinţe şi abilităţi pentru a câştiga premiul cel mare, constând într-un autoturism.

Organizatorul evenimentului, AD AutoTotal este o companie de top în distribuţia de piese auto şi principalul distribuitor al produselor Ferodo şi Wagner în Romania.

Portofoliul Federal Mogul

Reparaţiile de vehicule rămân un sector cheie în activitatea Federal-Mogul, compania oferind o gamă completă de produse de frânare pe Aftermarket, sub marca Ferodo: plăcuţe de frână, discuri de frână, saboţi de frână, accesorii de montaj şi senzori de uzură, elemente hidraulice şi lichide de frână. Din anul 2011, sunt disponibile şi plăcuţe de frână sub marca Wagner a Federal-Mogul, acestea contribuind la siguranța vehiculelor şi pasagerilor, la costuri moderate.

Portofoliu de produse pe piaţa pieselor de schimb: lamele pentru ştergătoare ANCO®, bujiile, ştergătoarele şi filtrele Champion®, produsele pentru motoare din gamele AE®, Glyco®, Goetze®, Nüral®, Payen® şi Sealed Power®, piesele pentru direcţie şi suspensie din gama MOOG® şi componentele pentru sistemul de frânare din gamele Ferodo® şi Wagner®.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.