Renault România devine partener oficial al COSR pentru perioada 2013-2016

Renault-partener-COSR-Rio-de-JaneiroRenault România şi Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) au semnat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, un parteneriat pentru patru ani. Renault România devine partenerul oficial al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, iar Renault este desemnată maşina oficială a COSR.

Parteneriatul reprezintă continuarea bunei colaborări din 2012, când Renault a susținut şi promovat valorile olimpice şi a recompensat performanţele sportivilor români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Londra, oferindu-le ca premii 16 autoturisme: Latitude, Mégane Olympic sau Twingo, în funcţie de culoarea medaliei.

În cadrul noului parteneriat oficializat astăzi, Renault se angajează să susţină iniţiativele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român în perioada 2013-2016. Un prim pas a fost făcut deja prin punerea la dispoziţie a unei flote de autoturisme. În plus, Renault îşi manifestă intenţia de a recompensa sportivii români ce vor fi medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie, a declarat: „Parteneriatul dintre Renault România şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român are la bază obiectivul comun de a susţine şi promova spiritul şi valorile olimpice precum excelenţa, perseverenţa, fair-play-ul. Vom colabora cu COSR pe parcursul celor patru ani şi îi vom sprijini în iniţiativele lor. În 2016, ca şi în 2012, vom recompensa performanţele sportivilor români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.“

Octavian Morariu, Președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a adăugat: „Mulţumim Renault România pentru deschiderea şi sprijinul acordat Comitetului Olimpic. Salutăm iniţiativa partenerului nostru principal de a fi alături de sportivii olimpici, de a recompensa performanţele lor deosebite şi de a promova, alături de noi, valorile olimpice. Sportul românesc are nevoie de parteneri pe termen lung, aşa cum este Renault, şi le mulţumim încă o dată că ne sunt alături.”

Cu ocazia semnării parteneriatului cu COSR, Renault România îi invită pe toţi cei care cred în valorile olimpice şi vor să îi susţină pe sportivii români pe pagina de Facebook Renault România – https://www.facebook.com/RenaultRomania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.