Fabrica de componente electronice Continental din Timişoara are un nou director

Fransiscoxavier Pujol noul-director-al-fabricii-Continental-TimisoaraFurnizorul internaţional de produse auto, producătorul de anvelope şi partenerul industriei auto Continental a schimbat directorul fabricii de componente electronice din Timişoara.

Dr. Robert Keszte, şi-a încheiat delegaţia sa de trei ani. El a preluat funcţia de director al fabricii din Budapesta. Succesorul său este Franciscoxavier Pujol, care are aproape 10 ani de experienţă în Continental şi este specializat pe lean – management şi 6Sigma.

,,Mă bucur foarte mult să fiu în Timişoara şi, în mod deosebit, în echipa fabricii de electronice. Organizaţia găsită aici este una puternică, având viziunea corectă asupra lucrurilor şi o cultură potrivită pentru atragerea proiectelor de ultimă oră şi satisfacerea cerinţele clienţilor.

Împreună cu colegii mei, angajaţii fabricii, o să continuăm să dezvoltăm afacerea şi să ne impunem şi mai mult în industria auto. De asemenea, vreau să-i urez succes domnului Keszte în asumarea noilor responsabilităţi’’, a spus Franciscoxavier Pujol.

“În ultimii ani, fabrica de componente electronice Continental din Timişoara a devenit un exemplu de funcţionare în ceea ce priveşte performanţa şi îmbunătăţirile în interiorul Continental, pe plan local şi în industria est-europeană.

Cheia succesului este reprezentată de noua cultură organizaţională a fabricii, centrată pe responsabilitate, îmbunătăţiri şi dedicaţia din partea angajaţilor. Pe viitor, producţia de sisteme high-tech asigură dezvoltarea fabricii, locuri de muncă sigure, satisfacţia clienţilor și valoare pentru stakeholderi.

Noile produse şi noile tehnologii reprezintă cele patru megatrenduri ale industriei auto: siguranţa, protecţia mediului, informaţia şi preţurile accesibile. Îi doresc mult noroc succesorului meu şi colegilor din Timişoara, care vor rămâne mereu în amintirile mele’’, a fost mesajul de rămas-bun din partea dr. Robert Keszte.

Franciscoxavier Pujol (52 de ani) s-a mutat în Timişoara împreună cu soţia şi cei doi copii. El a lucrat timp de şase ani la Continental Automotive Spania, prima dată ca manager operaţiuni şi apoi ca director locaţie şi producţie.

Acolo, el a reuşit să aducă fabricii două premii pentru inovaţie din partea guvernului spaniol. Apoi, el a lucrat ca vicepreşedinte al unităţii comerciale care se ocupă de vehicule hibride şi electrice din interiorul diviziei Powertrain de la Continental.

Fabrica de componente electronice din Timişoara a fost înfiinţată în 2006 şi are în prezent peste 800 de angajaţi. Tehnologia de ultimă oră din industria auto este produsă aici, printre care: unităţi de control airbag, instrumente de bord, frâne de parcare electronice şi monitoare de afişaj.

Fabrica face parte din compania Continental Automotive Romania S.R.L., care are în Timişoara şi un centru de cercetare şi dezvoltare cu peste 2000 de angajaţi şi unui în Iaşi, cu 800 de angajaţi, având planuri de a continua să crească şi să se dezvolte şi anul acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.