Auto.ro lansează plata amenzii din telefon

Auto.ro plata amenzii prin telefonŞoferii români au acum posibilitatea să achite amenda de ciculație direct din telefon, prin intermediul aplicației de mobil Auto.ro.

Auto.ro lansează în parteneriat cu Libra Internet Bank serviciul “Plăteşte Amenda”, fiind singura facilitate din România care permite plata amenzii de circulație auto, prin card bancar, direct din telefon.

Şoferii au acum posibilitatea să achite, oricând şi oriunde s-ar afla, contravaloarea amenzii auto din aplicaţia Auto.ro.

Tranzacţia se procesează rapid şi sigur prin serviciul de plăţi online furnizat de Libra Internet Bank.

Aplicaţia este extrem de utilă şoferilor care au amenzi de plătit şi optează să plătească jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege, fiindu-le mai uşor să se încadreaze în termenul de 2 zile lucrătoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contravenţiei, deoarece o pot plăti de oriunde şi la orice oră.

Procesul de plată a amenzii auto din aplicaţia de mobil Auto.ro este simplu, rapid şi sigur: şoferii completează datele procesului verbal, achită prin card bancar şi primesc confirmarea, respectiv dovada plăţii prin e-mail.

Fiind în format electronic, dovada plăţii amenzii poate fi regăsită cu uşurinţă în caz de necesitate. Platforma oferă utilizatorului posibilitatea să aleagă localitatea de domiciliu (domiciliul fiscal) către care se va face plata.

“Tehnologia ne dă posibilitatea să accedem la servicii de plată mai avansate, care să răspundă adecvat stilului de viaţă tot mai alert şi dinamic al utilizatorilor.

Astfel, oferim şoferilor posibilitatea de a beneficia de un nou sistem de plată mobile. Implementarea plăţii amenzii din telefonul mobil vine în completarea serviciilor de plăţi auto utilizate cu succes: Rovinietă, RCA, Parcare”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Serviciul de plată a amenzii de circulaţie este disponibil momentan în reşedinţele de judeţ din ţară și în cele 6 sectoare din Bucureşti. Într-o fază următoare, serviciul va fi extins la nivelul întregii ţări.

Despre aplicația Auto.ro

Auto.ro este singura aplicaţie de mobil din România prin care îţi plăteşti amenda auto. Are peste 360.000 de instalări din Google Play şi App Store, peste 2.800 de recenzii şi se instalează gratuit.

Este una dintre cele mai populare aplicaţii din portofoliul de aplicaţii mobile susţinute de Vodafone România şi deţine mai multe premii câştigate în cadrul competiţiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 “Best use of location services” în cadrul Mobilio Awards 2013, locul 2 în cadrul Mobile Awards 2013.

Aplicația Auto.ro powered by Vodafone oferă servicii utile oricărui şofer utilizator de smartphone, funcţional cu sistem de operare iOS sau Android:

– Plăţi auto: Amendă, Rovinietă, RCA, Parcare
– Cerere Service: se primesc oferte de reparaţie a maşinii, Revizie sau ITP
– Maşina mea: se primesc alerte atunci cand expiră Rovinieta, RCA, ITP, Casco, etc.
– Locaţii auto (>30,000): benzinării, service-uri, spălătorii, vulcanizări, ATM-uri, etc.
– Maşini noi şi second hand: peste 20.000 de anunţuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.