Philips: gamă nouă de lămpi de inspecție și de lucru

Philips

Philips şi-a extins şi a dezvoltat în continuare cea mai nouă generaţie de lămpi profesionale de lucru cu LED.

Datorită tehnologiei LED dezvoltate de Philips, noile lămpi Philips asigură un fascicul luminos şi mai puternic, pentru un mediu de lucru bine luminat.

Pe lângă luminozitatea aflată deja la un nivel excepţional, Philips s-a concentrat şi pe îmbunătăţirea aplicabilităţii lămpilor.

Datorită noilor caracteristici, lucrul cu ambele mâini sau funcţionarea autonomă, de la o sursă de electricitate fixă, nu mai sunt problematice.

Pentru a vedea cum prestează lămpile noi de lucru în practică, Philips le-a pus la îndemâna unei echipe de mecanici însărcinaţi să le testeze în timpul unuia dintre cele mai solicitante raliuri: Raliul Libiei din 2014.

150 de concurenţi, 10 zile şi peste 2.000 de kilometri de parcurs prin deşert – iată numai câteva detalii de bază despre această cursă. Pe lângă duelurile epuizante dintre şoferi, succesul sau eşecul depind, în mare măsură, şi de priceperea mecanicilor.

Aceştia lucrează întreaga noapte, în timp ce şoferii de curse se odihnesc. Însă, pentru ca activitatea lor să reuşească, au nevoie de soluţii de iluminat profesionale.

Cei mai mulţi mecanici de profesie de la Raliul Libiei folosesc, de obicei, reflectoare cu halogen care luminează o zonă întinsă, însă cărora le lipseşte un fascicul luminos concentrat, care să scoată în evidenţă zona de lucru, şi care sunt vulnerabile la defecţiuni.

Mecanicii care au avut ocazia să testeze noile lămpi de inspectie si de lucru de la Philips au lăudat flexibilitatea pe care le-au oferit-o lămpile atunci când lucrau în zone specifice, greu accesibile, datorită sistemelor de prindere magnetice şi a posibilităţii de a lucra departe de o priză.

De asemenea, robusteţea lămpilor a fost dovedită pe deplin, deoarece nu a avut loc nici măcar o singură defecţiune, în ciuda mediului de lucru deosebit de dur, tipic unui raliu desfăşurat în deşert.

Punctele forte ale noii game de Lămpi de inspectie si de lucru Philips:

Penlight Premium Gold este produsul special creat pentru a sărbători cei 100 de ani de iluminat pentru vehicule Philips.

Acesta va fi lansat în ediţie limitată, cu un design deosebit de elegant, pentru a marca această ocazie. Această lampă utilă se distinge printr-un design compact, care asigură o vizibilitate optimă chiar şi în locuri greu accesibile, oferind 120 de lumeni şi un unghi de distribuţie a luminii de 80 de grade.

Lumina de focalizare puternică suplimentară, concepută pentru lucrări delicate, are un fascicul luminos de 90 de lumeni.

Sistemul de iluminat multidirecţional (MDLS) este o soluţie completă pentru cerinţele profesionale, iar modelul din noua generaţie s-a dovedit încă şi mai puternic.

MDLS este alcătuit din trei module LED independente, care pot fi deplasate în orice punct, datorită capului rotativ practic cu mobilitate de 300 de grade şi lentilei basculante într-un interval de 120 de grade.

Fiecare modul din MDLS este acoperit de o carcasă de protecţie robustă şi, datorită LED-urilor sale LUXEON Rebel de mare performanţă, oferă două moduri de iluminat: împreună, cele trei module generează un flux luminos de 360 de lumeni şi până la 750 de lumeni în modul de intensitate mare.

Această lumină pentru lucru este ideală pentru inspecţii sau lucrări de reparaţii de lungă durată, care necesită condiţii de vizibilitate optime şi ambele mâini libere.

Utilizarea simultană a tuturor celor trei module creează un mediu de lucru fără nicio umbră, garantând, astfel, o eficienţă optimă. Coloritul intens al modulelor luminoase le face uşor de găsit în garaj şi foarte greu de pierdut. MDLS se livrează într-o casetă în care modulele pot fi depozitate, transportate şi schimbate.

Lampa de inspecţie cu LED RCH 10 compactă şi reîncărcabilă este ideală atât pentru lucrări de reparaţii rapide, cât şi pentru lucrări de reparaţii care necesită timp.

Aceasta permite să se lucreze într-un mediu fără umbre, datorită fasciculului luminos puternic de 150 de lumeni. Prin intermediul cârligului rotativ cu mobilitate de 360 de grade, ea poate fi suspendată oriunde, atunci când lucrările necesită ambele mâini. .

Lampa de inspecţie cu LED multifuncţională CBL 40 reprezintă una dintre cele mai mari inovaţii din domeniul lămpilor de lucru pentru atelier, prima de acest tip de pe piaţă.

Este convenabilă, ca o lampă cu cablu, oferind însă aplicabilitatea unei lămpi reîncărcabile de 330 de lumeni.

Cu un design ultrasubţire şi o lumină de focalizare de 90 de lumeni, îşi poate găsi numeroase întrebuinţări în compartimentul motorului.

Chiar şi după două ore de funcţionare fără cablu, lampa furnizează încă un fascicul luminos puternic la capacitate maximă, datorită bateriei de rezervă inteligente.

Lampa cu LED pentru capota motorului CBL 50 este un veritabil miracol în domeniul iluminatului. În ciuda designului ultrasubţire, ea asigură totuşi un flux luminos de 900 de lumeni.

Datorită capacităţii de ajustare telescopică, ea poate fi extinsă de la 1,2 la 1,7 metri. Compartimentul motorului nu a fost niciodată luminat mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.