Pint.ro ajunge în Iaşi

Pint.roPint.ro (ex RCA-ieftin.ro) îşi extinde operaţiunile în Iaşi, începând cu luna octombrie a acestui an.

Portalul RCA-ieftin.ro, actualmente Pint.ro, a pornit în 2006 şi a devenit în timp cel mai cunoscut site prin intermediul căruia şoferii români pot să compare şi să cumpere poliţe RCA.

De anul acesta, domeniul RCA-ieftin.ro a devenit Pint.ro printr-un proces de rebranding şi odată cu această schimbare a venit şi diversificarea serviciilor.

Pe lângă asigurări, clienţii își pot plăti taxa de drum, au la dispoziţie un call center non-stop pentru orice întrebare sau problemă şi au asistenţă pentru daune.

Până în prezent, Pint.ro a mai deschis francize în Făgăraş, în 2013, în Sibiu anul acesta în luna august şi în Constanţa în luna martie 2014.

Prezenţa în aceste oraşe a venit ca un demers firesc coordonat cu solicitările venite din partea locuitorilor acestora şi opţiunile de dezvoltare a serviciului.

Obiectivul companiei este să fie aproape de clienţi, de aceea demarează şi un proiect prin care va deschide agenţii fizice în orașele importante ale ţării, iar Iaşi este unul dintre ele.

Prin intermediul Pint.ro (ex RCA-ieftin.ro), şoferii îşi pot calcula şi compara tarifele poliţelor RCA de la toate companiile de asigurări. Cea mai mare parte dintre aceştia aleg să îşi comande poliţa RCA online, având posibilitatea să o primească prin intermediul unui curier sau să o ridice dintr-o agenţie fizică.

Cu deschiderea de noi agenţii Pint.ro, în Bucureşti şi alte orașe ale ţării, compania vine în întâmpinarea lor cu soluţii complete de asigurare: RCA, asigurări de locuinţe, asigurări casco, asigurări medicale de călătorie, asigurări de sănătate etc., dar şi servicii conexe.

Prin programul de francizare, până la sfârşitul lui 2015, Pint.ro îşi propune să aibă câte o agenţe în fiecare județ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.