Federal-Mogul Motorparts a lansat o nouă gamă de cuzineţi Glyco

Glyco lead free bearings

Glyco lead free bearingsFederal-Mogul Motorparts, o divizie a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML), a lansat gama de cuzineţi de motor Glyco® fără plumb pentru aftermarket în cadrul expoziţiei Automechanika din Frankfurt, Germania (16-20 septembrie).

Compania este prima care oferă pe aftermarket un portofoliu cuprinzător de cuzineţi fără plumb.

Ca parte a angajamentului său continuu privind mediul, Federal-Mogul a dezvoltat cuzineţii fără plumb cu nouă ani înaintea cerinţelor legislative.

Aceasta a reprezentat una dintre iniţiativele companiei de a elimina din portofoliul său de produse orice materiale care pot dăuna mediului şi oamenilor, înaintea cerinţelor legislative.

Els Forceville, Manager de produs pentru componente de etanşare şi cuzineţi la Federal-Mogul Motorparts, EMEA a precizat: „Federal-Mogul Motorparts este încântat să vă ofere o gamă completă de cuzineţi ecologici care satisfac cerinţele substanţial mai mari din partea producătorilor de motoare, transmisii şi autovehicule.

Aceeași tehnologie pe care o folosim şi în cele mai noi produse OE va intra acum pe aftermarket, întrucât este responsabilitatea noastră să livrăm produse de calitate pe tot parcursul ciclului de viaţă al produsului.”

Pentru a înlocui plumbul ca element de aliaj din cuzineţii cu alunecare, inginerii Federal-Mogul au reuşit să depăşească mai multe provocări şi să dezvolte materiale inovatoare.

Aceste materiale sunt eficiente, atât pentru motoare pe benzină, cât şi motoare diesel, pentru aplicaţii de cuzineţi palier şi cuzineţi de bielă într-o gamă largă de cicluri de sarcină.

Produsele au fost aprobate într-un număr semnificativ de aplicaţii şi au devenit o tehnologie de vârf în industrie.

În urma unei evaluări aprofundate efectuată de către un juriu independent, compania a câştigat premiul Automotive News PACE Award 2014.

Cuzineţii au fost recunoscuţi în categoria de produse care evidenţiază inovaţiile în produse, componente sau sisteme noi care au un impact semnificativ pe piaţă şi care redefinesc regulile din industria automobilelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.