LeasePlan: produs nou, pentru IMM

LeasePlan

LeasePlan România, liderul pieței locale de leasing operațional, a lansat un produs destinat întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM) care doresc soluţii de mobilitate de administrare auto, la preţuri competitive şi cu efort minim.

Noul produs aduce un avantaj pentru client de aproape 20% comparativ cu alte metode de achiziţie (leasing financiar, credit bancar sau achiziţie cu plata integrală) şi administrare.

În plus, alegând leasing operaţional, clienţii beneficiază de avans zero, iar efortul administrativ este preluat de LeasePlan.

“Lansarea produsului LeasePlan IMM vine în contextul în care aceste companii (poate mai mult decât companiile mari) au resurse limitate care trebuie concentrate cu precădere în zona afacerii de bază.

Clienţii vor oferte complete la preţuri competitive, ceea ce aduce acum LeasePlan prin intermediul produsului pe care îl lansăm astăzi.

Totodată, trebuie să creştem nivelul de conştientizare a avantajelor leasingului operaţional în raport cu alte metode de finanţare în rândul companiilor mici şi mijlocii”, a declarat Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România.

Companiile mici şi mijlocii pot alege dintre 3 pachete de servicii – Basic, Optim şi Premium, special create pentru a satisface aşteptările acestora.

Pachetul Basic include administrarea diferitelor taxe (înmatriculare, taxa de drum, impozit), asigurări RCA şi CASCO şi managementul daunelor, anvelope de schimb pe toată durata contractului, dar şi reparaţii şi întreţinere în reţeaua de service multimarcă agreată de LeasePlan.

Pachetul Optim înglobează, pe lângă beneficiile pachetului Basic, efectuarea lucrărilor de întreţinere şi reparaţii ale autovehiculelor în cadrul reţelei de service de marcă.

De asemenea, clienţii pot ataşa mai multe opţiuni, precum asistenţă rutieră non-stop, oferirea de autovehicule la schimb în caz de daună, serviciu de preluare şi livrare a maşinii sau card de carburant.

Pachetul Premium cuprinde toate beneficiile din pachetul Optim, cu menţiunea că asigurarea CASCO (incluzând şi asigurare suplimentară pentru pasager) este încheiată la un asigurător internaţional din grupul LeasePlan, iar în caz de daună se oferă consultanţă personalizată.

De asemenea, asistenţă rutieră non-stop, autovehicul de schimb în caz de daună, preluarea şi livrarea maşinii şi cardul de carburant sunt servicii incluse.

Anul trecut, LeasePlan a înregistrat o cifră de afaceri de 42,2 milioane de euro, în creştere cu 3% faţă de 2013, în timp ce portofoliul de autovehicule aflate în administrare s-a majorat cu 15%, la peste 10.400.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.