Hyundai ix35 oferit Colegiului Tehnic Mecanic Griviţa

Hyundai ix35 la Colegiul Tehnic Mecanic Grivita 1

Hyundai a oferit o unitate ix35 Colegiului Tehnic Mecanic Griviţa din Bucureşti, pentru a contribui la dezvoltarea competenţelor tehnice ale tinerilor care doresc să urmeze o carieră în domeniul auto.

Autovehiculul va fi disponibil pentru derularea cursurilor de profil tehnic, ca instrument de lucru în atelierele de formare ale instituţiei de învăţământ.

Hyundai ix35 a fost oferit în cadrul unui eveniment special, la care au fost prezenţi reprezentantii Colegiului Tehnic Mecanic Griviţa, Hyundai Auto Romania şi Junior Achievement Romania.

“Suntem conştienţi de necesitatea stringentă de tehnicieni bine calificaţi în domeniul auto. Modelul oferit dispune de cele mai noi tehnologii, un aspect extrem de important pentru ca viitorii specialişti să fie pregătiţi să ţinp pasul cu cele mai recente evoluţii din lumea auto.

Rolul acestor iniţiative este de a contribui la o mai bună înţelegere a abilităţilor necesare pentru un mediu de lucru real”, a declarat Teodor Brusalis – director executiv Hyundai Auto România.

Premiul a fost obţinut în urma unei competiţii desfăşurate la nivel european, la care au participat peste 30 de licee din 15 ţări.

În acest an, cinci autovehicule din gama Hyundai vor putea fi utilizate în scopuri educaţionale, de către instituţiile de învăţământ câştigătoare. În urma concursului, Colegiul Tehnic Mecanic Griviţa s-a clasat pe primul loc, obţinând cele mai multe voturi.

Pe următoarele poziţii s-au aflat: Polonia – Automotive Schools Complex Torun; Slovacia – Technicka Akademia; Spania – CIFP Profesor Raul Vasquez şi Slovenia – Secondary Vocational and Technical School Bezigrad.

Proiectul, parte a programului de responsabilitate socială “Hyundai Skills for the Future”, demarat de către Hyundai Motor Europa în parteneriat cu Junior Achievement Young Enterprise (JA-YE) Europa, are scopul de a îmbunătăţi experienţa elevilor prin adăugarea unei componente practice, care să contribuie la educaţia lor.

În cadrul acestui proiect, Hyundai oferă unităţilor de învăţământ participante modele ale gamei pentru studiu intensiv şi o mai bună înţelegere a noţiunilor teoretice.

Donaţiile de maşini reprezintă doar o componentă a programului european. În anul şcolar 2013/2014, ”Skills for the Future” a încadrat aproximtiv 4.400 de elevi din peste 100 de şcoli.

Numărul participanţilor a crescut de la 1.000 în anul 2012, la 5.400 in 2015. Hyundai Motor Europe se concentrează asupra şcolilor vocaţionale, deoarece acestea pregătesc elevii pentru un loc de muncă, iar acest program îşi propune să aducă împreună industria şi educaţia, pentru a asigura eficienţa pregătirii elevilor pentru piaţa muncii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.