BMW X6 M50d xDrive

BMW-X6-M50d

Te simţi invidiat de prieteni, parteneri de afaceri sau duşmani? Foarte probabil conduci un BMW X6, altfel nu se explică…

Noul model păstrează linia specifică, adusă în premieră de înaintaşul său, însă acum avem noi şi noi facilităţi şi cele mai noi tehnologii disponibile în industria auto.

Ne-am lămurit de asta, atunci când am primit spre descoperire un superb X6, aş vrea să zic “full options”, mai ales că preţul se învârtea pe la 120 000 euro, însă lista de opţionale rămâne deschisă, chiar şi de la acest preţ.

Motorizarea e şi mai interesantă, respectiv am avut un M50d, un “modest” propulsor de 381 CP şi 740 Nm (cam ca locomotivele model mai vechi), configuraţia clasică BMW, adică 6 cilindri în linie, tri-turbo, ce să o mai ascundem, cel mai tare motor pe care l-am condus în ultimii ani.

De emoţie am uitat să filmam tocmai chestiile interesante, respectiv Launch Control, pe urmă mi-am dat seama că pneurile de pe spate sunt mai mari ca cele de pe faţă, dar aşa e când maşina despre care vorbeşti are un manual cât doua Biblii, se întâmplă.

Rămâne unul dintre modelele foarte exclusiviste şi performante, sigur, nu comentez acum clientela, până la urmă cine are bani, cumpără, însă obiectiv vorbind, reprezintă un etalon pentru toate mărcile premium.

Un adevărat monstru rutier, noul X6 va fi încă o bună perioadă de timp Steaua Polară pe segmentul său, segment în care era singur până acum ceva timp, acum deja mai vor şi alţii…

2 Responses

  1. Ioan says:

    Toata admiratia pentru cei care au construit-o! Sa avem si noi aici in Romania vointa si organizarea sa construim lucruri de o asemenea calitate si cu un asemenea succes de piata!
    Felicitari si pentru prezentarea oferita! Multumim!

  2. Andi says:

    Pe cat e de fenomenala, pe atat e de inutila… pentru mine. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.