BMW 225i 2.0l Active Tourer

BMW 225i 2.0l Active Tourer

BMW cu tracţiune faţă şi 231 CP? Da, se poate, dacă e un Active Tourer, monovolum sportiv, cu performanţe şi preţ pe măsură.

Am condus şi, deşi sceptic la început şi nu prea impresionat de exterior, pe care l-am considerat chiar urâţel, am realizat ulterior că BMW nu a greşit nici de data asta…

Pentru că seria 2 Active Tourer are un interior superb, performanţe de top, spaţiu şi versatilitate, suprinzător de bine integrate în dimensiuni compacte. În plus, dacă vrei să conduci economic (!), sistemul EcoPro ştie chestii de rămâi cu gura căscată, şi realizează ce trebuie: un consum incredibil.

Sigur, diferenţe faţă de BMW-urile cu propulsie există, e primul BMW la care am simţit reacţii în volan, mai ales la conducerea sportivă, în plus, în ciuda unui tren de rulare excelent (platforma MINI), comportamentul rutier nu seamănă cu ce ştiam la BMW. Ţine drumul bine, are rezerve, subvirează logic, dar parcă spectacolul propulsiei e altul…

Şi totuşi, rămâne parcă mai sportiv decât Mercedes clasa B, având şi un interior mai spectaculos.

Una peste alta, o experienţă excelentă!

2 Responses

  1. Grigore says:

    Buna seara,
    Pe cand un test drive cu Duster 1.2 tce 125 cp? Sunt sigur ca multi vor sa stie mai multe despre noua configuratie. Multumesc!

    • turatiimaster says:

      Nu a venit inca masina de drive test in configuratia asta, o sa fie cu siguranta dar nu stiu cand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.