BMW Seria 2 220d Cabriolet Luxury Line

BMW Seria 2 220d Cabriolet Luxury Line

BMW decapotabil, automat, 18″, model 2015, luxos, caut parteneră. Genul ăsta de anunţ s-ar potrivi excelent cu maşina de care vă vorbesc, Seria 2 220d Cabriolet, Luxury Line.

Nu e ieftină, la aproape 58 000 de euro, dar nici scumpă, dacă stăm să ne gândim că nu e o maşină de oraş. Sau e?

Cu 190 CP şi 400 Nm, îi place la fel de mult şi interurban, însă nu se dă în lături de la autostrăzi. Logic. Mai ales că, spre marea mea surpriză, acoperişul textil este atât de bine făcut încât zgomotele la vânt, la viteze mari, rămân în zona obişnuitului.

Se schimbă în hainele de vară la buton, în circa 20 de secunde, moment în care instantaneu privirile se îndreaptă spre ea. Căci e un spectacol. Şi decapotarea în sine, dar mai ales rezultatul final, adică un superb cabriolet, gata să îţi fure inima…

4 locuri, n-aş zice 2+2, cu puţină atenţie 4 persoane pot sta comod, deşi spaţiul e uşor restrictiv, nu e incomodă maşina în spate, oricât am văzut eu păreri contrare.

Dacă am fost la mare cu ea? Da. Restul e poveste…

1 Response

  1. Ionut says:

    Foarte frumos cabrio-ul , mai ales ca este si compact. Totusi, masina din test nu are si ”Blind Spot…” , fiindca nu am vazut. Oricum, din cate stiu se poate monta acest sistem aftermarket, doar ca nu stiu daca va opera la fel ca cel original, iar de raportul calitate-fiabilitate ma indoiesc, pretul fiind unul ft mic.

    EDITAT PENTRU PLASARE DE MESAJ PUBLICITAR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.