Nissan 370Z NISMO

Cu siguranta Nissan 370Z e o masina rara, cel putin prin Romania. Sa mai gasesti si o varianta NISMO, e de-a dreptul incredibil. Si totusi, am gasit noi una, in parcul de presa Nissan. Si ne-a placut.

Pentru cine nu stie ce inseamna NISMO, imaginati-va ca sunt cei care fac anumite chestii incredibile pentru Nissan, de la Juke-uri de curse, pana la mai stiu eu ce minuni. Mai exact, e departamentul Motorsport al celor de la Nissan. Adica viteza, intelegeti?

Cum, un 370Z avea nevoie de suplimente pentru a fi spectaculos? Ce ar putea sa ii faca NISMO? Da, sunt intrebari legitime, la care raspunsurile le puteti gasi in cele doua filme de mai jos.

Nu e o masina de strada, in caz ca aveti impresia asta, pentru ca o cursa cu ea iti scoate pietrele de la rinichi in 20 de minute. Desigur, e inmatriculata, ba chiar se conduce surprinzator de usor prin oras, insa realitatea ramane alta: vorbim de o bestie care plange dupa circuite, nu vrea sa stea bara la bara prin Bucuresti.

Si totusi, filmele fac cat un milion de cuvinte…

4 thoughts on “Nissan 370Z NISMO

 1. Marian

  Salut Robert, felicitari, foarte reusit review-ul, ca mai toate review-urile tale defapt.
  Avem sanse la un review cu un Fiat 500X (eventual 1.4 MultiAir)? Pare sa fie o masina reusita, dar care nu are prea multe recenzii in presa romaneasca. Multumesc.

  • turatiimaster

   Nu stiu, am incercat sa vorbesc de Fiat 500X si Jeep Renegade, aparent am suparat pe cineva si pe acolo. Ori poate doar mi se pare…

 2. Gabriel

  Salut Robert, ai cunostinta de vre-un circuit in Romania sau pe-aproape, unde poti inchiria o masina sport pt. cateva ture ??? Ms.

  • turatiimaster

   Sunt mai multe deja, Prejmer Brasov, ATA langa Bucuresti (Academia Titi Aur, MotorPark Adancata, gasesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.