Dacia Lodgy 1.5l dCi Stepway

Am facut rapid un filmulet cu Lodgy in versiunea Stepway, recunosc, nu e culoarea ideala pentru a pune in evidenta masina, as fi preferat un albastru. Diferentele se pot vedea, am incercat sa le filmam cu atentie.

Sigur, forma caroseriei nu se preteaza extraordinar kitului Stepway, mult mai atragatoare mi se par Dokker si Sandero, insa e o varianta disponibila, pentru cei care au neaparat nevoie de 7 locuri.

Motorizarea e aceeasi cu cea prezentata pe Lodgy normal, n-au fost diferente majore la consum fata de acel test. Versatilitatea motorului 1.5l dCi a fost demonstrata inca o data, de parca mai era nevoie…

Pe anumite culori, kitul Stepway arata foarte bine si pe Lodgy, ideal e sa fie culori vii si contrastante.

3 thoughts on “Dacia Lodgy 1.5l dCi Stepway

 1. Paun Valentin

  Când puteti face si un test si cu MCV Stepway

  • turatiimaster

   In functie de timpul disponibil, poate vom avea si MCV Stepway.

 2. Andrei

  Salut Robert te urmaresc de curand am vazut testul cu Focus am si eu o intrebare daca este posibil sa-mi raspunzi mai precis ce vreau sa aflu de ex Ford Raptor ,Ford Gt ,Ford Focus Rs sunt construite de compania Ford?Sau mai intervine o alta companie in constructia acestor modele.Si daca sunt construite de Ford de ex Raptorul se fabrica unde se fac F-150?Si Ford Performanci ce legatura are cu aceste modele ?Sper sa imi oferi un raspuns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.