Dacia: noile modele Sandero, Sandero Stepway, Logan si Logan MCV

gama-dacia-2017-salonul-auto-paris

La 4 ani de la lansarea modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV, Dacia își surprinde clienții cu o restilizare ce mizează în egală măsură pe design, confort și tehnologie.

Astfel, Salonul Auto de la Paris este ocazia perfectă pentru a prezenta publicului larg evoluțiile acestor patru modele. Acestea devin de acum mai atrăgătoare, păstrând atributul care le-a atras preferințele clienților de pretutindeni, și anume cel mai bun raport preț / prestații.

În plus, ediția din această toamnă a Salonului Auto de la Paris va însemna pentru Dacia o oportunitate de a sărbători alături de clienții mărcii un nou an record în termen de vânzări.

Noile modele surprind cu evoluții exterioare și interioare

În ceea ce privește evoluțiile de design, partea frontală a fost redesenată și conferă un adevărat aer de familie fiecăruia dintre cele patru modele. Bara de protecție, calandrul și proiectoarele de ceata reușesc sa reafirme robustețea atât de apreciată de către clienții acestor autovehicule.

Noile lumini de zi, ce vor utiliza tehnologia LED, se remarcă printr-un un aspect mai elaborat și mai modern. Ele integrează 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia. Partea din spate a fost la rândul său restilizată în același spirit al modernității și al atenției pentru detalii.

La interior, modificările vizează tot ceea ce este important pentru confortul la volan al șoferului și pasagerilor: echipamente, tapițerie, ergonomie, spații de depozitare.

În concluzie, veți putea descoperi la ediția din acest an a Salonului Auto de la Paris toate evoluțiile de care au beneficiat cele patru modele, atât la exterior, cât și la interior sau în materie de motorizări. Toate acestea vă vor fi prezentate cu ocazia conferinței de presă din ziua de joi, 29 septembrie, ora 10:45, ce va avea loc la standul Dacia (hall 1).

Conferința va fi susținută de domnul Jean-Christophe Kugler, Director de Operațiuni pentru Europa și membru în Comitetul Executiv al Grupului Renault.

gama-dacia-2017-salonul-auto-paris

5 Responses

 1. Mihai Barbu says:

  Traiesc si munesc de apropare 15 ani in SUA , ce vreu sa spun este ca in America se inghesuie foarte multi sa dea 17-18 mii $ pe conserve (cu aceleasi dotari) gen Kia Rio si Chevrolet Aveo.
  Dacia noastra este inbatabila la raport calitate pret, si WOW ce bine arata, mai ales modelul facelift !
  Bravo Dacia !
  Urmaresc indeapropare evolutia marcii autohtone mai ales dupa aparitia noilor modele din 2012, iar acum cu noul facelift m-am convins de intentia celor de la Dacia care este sa creeze un “mind stamp”
  Robert, te rog sa testezi unul din modelele cu facelift mai aleas ca o sa beneficieze de motorizari noi.

 2. Mihai says:

  Bine și tu acuma vrei confort de Mercedes la preț de Dacie.
  La fel ca toti prieteni mei iși cumpara Dacie doar daca are bixenon sau led, scaume cu masaj, trapa panoramica, motor de 2l turbo diesel de cel putin 200 de cai, că daca nu are asa ceva mai bine iși iau un VW sau un BMW din 90 că vorba romanului e nemțească deci e mai bună ca o dacie nouă.
  Sincer m-am săturat de ,,deștepti” ca tine pt care orice rahat îi mai bun ca ceva nou romanesc, pt că în mintea voastra tot ce îi Romanesc Nu este bun.

  • Cristi says:

   Daca s-ar pune toate dotarile enumerate de tine mai sus, aceiasi oameni care le cer nu ar mai cumpara masina pentru ca ar fi prea scumpa! :))) In concluzie nu e bine nicicum. Doar sa ii schimbe stema cu un ‘W’… si ar fi masina perfecta!!! Nu ar mai trebui nicio modificare :))

 3. said says:

  Scaunele pe Logan, tot alea de rahat sunt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.