Ford Edge 2.0l TDCi PS AWD SPORT

Asa cum o sa vedem de altfel, intr-un viitor apropiat, Ford a pariat pe SUV-uri, mai mari, mai mici, si din acest pariu riscant dar posibil castigator, a aparut si un rival pentru VW Touareg, mai exact noul Ford Edge.

Evident, la aproape 55 000 euro cat costa modelul din filmarile noastre, e in mod clar pe potriva concurentei de gen, macar prin pret, daca nu si prin ce ofera. Dar sa fie doar pretul mare un indicator al pretentiilor Ford, sau masina ascunde si ceva calitati?

Mie personal, desi l-am criticat in anumite aspecte, Edge mi-a placut, evident mai putin partea cu pretul. Vestea buna e ca exista si variante mai ieftine, la care pretul are 4 la inceput.

Ideea e ca Ford Edge ofera multe, de la un look destul de apetisant, la o polivalenta cautata in segment, desi, si in urma testelor noastre dar si din cele declarate de cei de la Ford, este mai orientat spre sosea decat in zone offroad.

Cu sistemul activ de reducere al zgomotului in interior, Edge te muta cumva din zona vehiculelor obisnuite, fara sa vrei pasesti intr-un segment superior. Daca va avea sau nu succesul scontat, vom vedea…

One thought on “Ford Edge 2.0l TDCi PS AWD SPORT

  1. Bogdan

    Marca de masini de unica folosinta. Nu cumparati, vorbesc din experienta, eu am schimbat la 3 ani dupa cumparare jumatate de motor la ford de 40k EUR pret de lista. Mi s-a spart un piston și am schimbat tot blocul cu toate pistoanele iar acum se pare ca sunt probleme și la turbo.

    NU VA CUMPĂRAȚI FORD!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.