DAB Auto Serv inaugurează oficial cel mai nou showroom Suzuki din București

Vineri, 5 mai, DAB Auto Serv a inaugurat oficial cel de-al 22-lea showroom din rețeaua Suzuki România, în urma unei investiții totale de 2,7 milioane euro. Acesta corespunde standardelor Suzuki și furnizează servicii complete 3S: vânzare, service și piese de schimb (sales, service & spare parts).

Noul showroom Suzuki, inaugurat oficial pe data de 5 mai, este situat în Splaiul Unirii, nr. 355 – 369 şi are o suprafaţă totală construită de 1000 mp, ce include zona de expoziție auto, partea de service, dar și divizia DAB Auto Rulate.

Strategia Suzuki România a avut la bază o dezvoltare continuă a rețelei de dealeri, iar DAB AUTO a inaugurat oficial cea de-a 22-a reprezentanță a mărcii în România. Noua reprezentanță respectă cele mai exigente standarde ale mărcii Suzuki și furnizează servicii complete de vânzare, service și piese de schimb. Noul showroom dedicat modelelor mărcii are o suprafață de 500 de metri pătrați.

Zona de service este autorizată şi dotată conform standardelor recomandate de producător, oferind toate serviciile în garanție sau post garanție pentru modelele mărcii.

“Această nouă investiție este un moment important în evoluția DAB Auto Serv. Avem încrederea și determinarea necesare continuării drumului început cu mulți ani în urmă. Ca și până acum, vom păstra standardele foarte înalte în relația cu partenerii și clienții noștri”, a spus Dorian Buzea, Director General DAB Auto Serv.

“Avem o serie de parteneri puternici în întreaga țară cu care am dezvoltat o serie de strategii care au dus la creșterea vânzărilor și la consolidarea mărcii Suzuki pe piața din România.

Avem un partener nou în București și sunt încântat că DAB Auto Serv, o companie cu expeiență pe piața auto, are încredere în produsele Suzuki și a investit considerabil într-un nou showroom al mărcii.

Un partener puternic înseamnă garanția calității serviciilor pentru clienții mărci,iar DAB Auto Serv a confirmat că se ridică la cel mai înalt nivel din acest punct de vedere.

Sunt optimist și cred că împreună cu partenerii precum DAB Auto Serv ne putem atinge obiectivele ambițioase stabilite pentru 2017”, a spus și Alin Radu, director general Suzuki România.

Noul dealer Suzuki și-a propus să comercializeze un număr de 300 de vehicule Suzuki în 2017.

6 thoughts on “DAB Auto Serv inaugurează oficial cel mai nou showroom Suzuki din București

 1. JMu

  Dar un review cu noul SX4 (ideal cu turbo-ul de 1.4) avem șanse să vedem? Că a fost lansat de ceva timp și mie cel puțin mi se pare o opțiune foarte interesantă.

  Cu stimă pentru review-urile excelente,
  Ionuț

  • turatiimaster

   O sa fie.

 2. kim_vl

  Un lucru foarte important pe care l-ai uitat sa-l precizezi a fost si lansarea in Romania a noului Swift 2017:
  http://www.suzuki.ro/autoturisme/modele/swift/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.