Mazda CX-3 2.0l G120 4×2 Takumi

Maxda-CX3 2.0l G120 4x2 Takumi

Mazda CX-3 a fost adusa la zi, beneficiind de noile tehnologii dezvoltate de companie si de discrete modificari la exterior si interior, pentru a mentine proaspat cel mai vandut model al marcii, pe piata din Romania.

Nu am avut noroc sa gasim un G120 automat, asa ca ne-am multumit cu varianta manuala, de data asta intr-o echipare speciala, editie Takumi.

La ora actuala CX-3 ramane unul din modelele foarte dorite pe piata, desi nu e foarte ieftin, pentru ca are un design atragator, premiat, o tinuta de drum sportiva, un raport putere-greutate bun, si un motor de cilindree medie foarte economic si performant.

Daca spatiul interior nu tocmai generos nu va deranjeaza, CX-3 in varianta Takumi poate fi usor o alternativa la un vehicul premium, care la pret asemanator poate veni mai putin echipat.

Sfarsitul testului ne-a confirmat inca o data ca motorizarile Mazda isi merita renumele, fara efort am avut un consum mediu mai mic decat cel dat de constructor. Comportamentul masinii cu G-Vectoring Control si antifonarea mai buna reamintesc ambitiile constructorului japonez de a ramane alternativa sportiva cu motor aspirat la avalansa de modele noi cu motorizari de cilindree mica turbo.

5 Responses

  1. Carmen says:

    Multumesc ,foarte util review-ul

  2. Alex says:

    Buna ziua,

    Din experienta dvs pentru 10k km/an si drumuri 60% oras (dar nu in intervalele de bara la bara) merita diferenta pentru o cutie automata?

    Multumesc!

  3. Cristi says:

    Ce aleg?
    Mazda cx3 sau kia sportage ambele 4×2

  4. Sorin says:

    Salut,
    Cum este acest Cx3 comparativ cu mazda 3 fl dpdv al zgomotului interior la viteza de autostrada,?este mai bine antifonata?

    • turatiimaster says:

      Toate modelele 2017 au primit antifonare suplimentara, in urma plangerilor clientilor (deh, nu se poate si masina usoara si fara zgomot, dar asta e), ideea e ca 3-ul e o idee mai silentios pe autostrada (e si mai aerodinamic, mai jos, intra mai putin aer pe dedesubt). Nu sunt diferente majore, dar exista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.