Super mașinile jucătorilor de poker!

Se știe foarte bine că în industria de poker profesionist se pot câștiga foarte mulți bani. Așa că nu este de mirare că cei mai buni dintre cei mai buni sunt și proprietarii unor super mașini de lux, care ar întoarce privirea tuturor. Iată cine sunt jucătorii de poker faimoși, îndrăgostiți de lux și cai putere.

Vanessa Rousso – sau Lady Maverick așa cum mai este cunoscută în online – este o femeie îndrăgostită de poker, dar și de bolizii de lux. Vanessa este o jucătoare profesionistă de poker, cu o avere estimată la câteva milioane de dolari. Turneele live pe care le-a câștigat i-au dat posibilitatea să își achiziționeze mașinile mult visate. Lady Maverick conduce unul dintre cele 5000 de Lamborghini Gallardo din lume. L-a ales pe culoarea galbenă, însă se pare că s-a plictisit repede pentru că și-a cumpărat și un Bentley Continental GT – mașini extrem de puternice pentru o femeie, am zice noi.

Dan Bilzerian este un nume asociat automat cu mașini de lux, petreceri extravagante, ceasuri exclusiviste și conturi de milioane de dolari. Jucătorul de poker este îndrăgostit până peste cap de mașini. În garajul lui, există modele impresionante de automobile la care alții doar visează. Deține un Mercedes Benz G63 AMG 6×6, Lamborghini Aventador Roadster, un Chevrolet Corvette ZR1, un model recondiționat special pentru el de Ferrari F430 Spyder, un Porsche Carrera GT.

Și nu, acestea nu sunt toate! Dan mai are un Ferrari, un Mercedes-Benz G-Class realizat de Brabus, un AC Cobra și un Ford Mustang “Eleanor”, model făcut celebru în filmul “Gone în 60 seconds”.

Randy Lew a reușit să câștige în jur de 2.600.000 de dolari din turneele PokerStars, însă, spre deosebire de super mașinile pe care le afișează alți jucători de poker, Randy a ales să conducă un model Tesla. Se mândrește însă cu acest lucru, așa cum declară el însuși.

Ei, dar nu este singurul care a ales marca Tesla. Și câștigătorul a șase brățări World Series of Poker și două titluri de World Poker Tour, Daniel Negreanu, se declară fan al acestui model de mașină. Jucătorul canadiano-român cu o avere estimată la 50 de milioane de dolari conduce modelul S de la Tesla, ce costă nu mai mult nici mai puțin decât 100.000 de dolari.

“Tiger Woods al pokerului”, așa cum mai este poreclit Phil Ivey, deține un model impresionant: un Mercedes Benz SLR McLaren Roadster, unul dintre cele mai scumpe modele de mașini sport din lume. Este făcut special pentru jucător de aceiași care asamblează și mașinile de Formula 1. Phil Ivey are o avere estimată la 100 de milioane de dolari.

Dan Bilzerian nu este singurul îndrăgostit de viața extravagantă. Howard Lederer este un alt nume cu rezonanță din pokerul internațional. Lederer a cheltuit în jur de 44 de milioane de dolari pe mașini ultimul răcnet și proprietăți de lux. De-a lungul mai multor ani, a condus un Maserati Gran Turismo, un Audi Q7, un Audi A8, un Audi A8-L din 2012 și un Shelby Cobra din 1965. Știe chiar să facă schimburi datorită meseriei, așa că nu i-a fost greu să schimbe Maserati-ul pe un Audi.

Jucătorul de poker din Finlanda, Patrick Antonius, este un alt împătimit al mașinilor de calitate. Acesta conduce un Aston Martin Vanquish V12, unul dintre cele mai puternice modele din lume, având 568 de cai putere. Prețul mediu al unui Aston Martin este de 200.000 de dolari.

Dario Minieri nu este un nume atât de cunoscut în poker, însă jucătorul originar din Italia a câștigat admirația tuturor când a câștigat o brățară World Series of Poker la numai 23 de ani. Iubește mașinile frumoase și este primul jucător care și-a cumpărat un automobil cu punctele de jucător (“frequent player points”). Dario conduce un Porsche Cayman S.

Sursa foto: Wikimedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.