Dealer SsangYong din pasiune pentru marcă

SsangYong-Ssangro-Bucuresti

SsangYong deschide un dealer nou în cartierul Militari. Acesta este cel de-al doilea dealer al mărcii coreene în București. Noul dealer Ssangro Cars S.R.L. are showroom și unitate service specializată pentru vehiculele SsangYong și prepararea vehiculelor de competiții off-road.

Directorul operațional al Ssangro Cars S.R.L. este domnul Maurizio Bordon, fost concurent trei ani la rând în celebra competiție Dakar în calitate de pilot oficial al echipei SsangYong și partenerii săi.

Luna aceasta a fost inaugurat cel de-al șaptelea dealer al mărcii coreene SsangYong. Noua locație este situată pe fluxul de intrare dinspre autostrada București – Pitești, pe B-dul Iuliu Maniu nr. 181. Tot acolo se află și un service unde se pot efectua lucrări de revizii și reparații pentru autovehiculele SsangYong, indiferent de generație.

Ssangro Cars S.R.L va găzdui toate modelele mărcii SsangYong importate în România: Tivoli, XLV, Korando și, bineînțeles, noul Rexton G4. Firma se află doar la începutul activității sale și își dorește să promoveze cât mai eficient marca SsangYong.

De altfel, compania este direct implicată în promovarea produselor coreene, în acest sens ei organizând competiția SsangYong Baja 500 România. Anul acesta au avut o prezență la start iar acum se află în plin proces de pregătire a vehiculului SsangYong care va lua startul anul viitor în Baja 500.

Compania cu capital privat mixt are ca obiective pentru anul acesta demararea vânzărilor atât pe parte de autovehicule cât și pe parte de piese de schimb și accesorii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.