Noul Dacia Duster: ediție limitată disponibilă exclusiv online!

Începând de mâine, 5 decembrie 2017, cei interesați să cumpere noua Dacia Duster pot rezerva online cea mai echipată versiune a modelului, cu motorizarea diesel 1.5 dCi de 110 CP și tracțiune integrală.

Intitulată Duster Edition ONE, această versiune dispune, printre altele, de sistem de aer condiționat automat, card de acces mâini libere, sistem de avertizare a unghiului mort, Multiview camera, aprindere automată a farurilor și jante din aliaj de 17 inch, diamantate.

Cele 100 de exemplare ale acestei ediții limitate sunt disponibile în culoarea Orange Atacama și pot fi achiziționate exclusiv online, doar de persoanele fizice, la un preț de 18 900 Euro.

Cei interesați sunt invitați să facă rezervarea pe site-ul https://one.dacia.ro/ și să achite un avans de 500 de Euro. Plata se efectuează cu card bancar prin intermediul unui procesator de plăți. După confirmarea rezervării, clienții pot alege singuri la ce dealer Dacia doresc să le fie livrată mașina, tot acolo urmând să fie plătită și diferența de preț.

„Cu Duster Edition One am decis să marcăm lansarea în România a noului nostru SUV într-o manieră nouă și inovantă, care vine să completeze mijloacele clasice de vânzare. Este vorba despre comerțul online, care ne permite să fim mai apropiaţi de clienții noştri.

Importanța pe care Dacia înțelege să o acorde domeniului digital – axă majoră a strategiei sale comerciale – își găsește astfel cea mai potrivită ilustrare. Sunt convins că Duster Edition One va marca începutul unei cariere de succes pentru noul SUV Dacia”, a declarat Hakim Boutéhra, Director General Renault Commercial Roumanie.

2 thoughts on “Noul Dacia Duster: ediție limitată disponibilă exclusiv online!

 1. Razvan

  Salut,
  Cat este Cx la noul duster?
  Cutia de viteze(manuala) la masina cu benzina este exact cea de la vechiul duster sau este modificata si ea(au mai lungit treptele de viteza putin?)
  Multumesc.

  • turatiimaster

   Nu s-a anuntat oficial Cx pentru noul Duster, oricum e mai mic decat la primul model. Cutia nu stiu daca e la fel, vom vedea la testele detaliate, nu am putut sa imi dau seama la prima vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.