Kia Stonic 1.0l T-GDi HP DCT7 Trend

Kia e prezenta in segmentul crossover cu modele interesante, unul dintre ele e acest Stonic, in varianta de echipare cu un motor in 3 cilindri turbo si transmisie automata tip dublu ambreiaj, cu 7 trepte.

Desi luat la bani marunti Stonic nu pare sa iasa din media segmentului, in realitate e un vehicul foarte interesant, in primul rand are un design omogen si nu e deloc banal, atrage atentia pe strada. Apoi, performantele sunt mai mult decat decente, motorul e cinstit iar cutia automata il serveste rapid si relativ eficient.

Calitatea interiorului si ergonomia comenzilor sunt atribute remarcabile pentru cei care nu cauta neaparat ceva extravagant, ci mai degraba ceva bine construit si care vine cu comenzi intuitive.

Stonic surprinde insa si cu altceva, cu o setare a suspensiei mai degraba dinamica, in ciuda garzii la sol de crossover, uneori iti exprimi involuntar admiratia fata de cat de curat merge si cum gestioneaza ruliul pe virajele abordate rapid.

Posibilitatea de a configura masina dupa dorinta si garantia de 7 ani, fara egal in industrie, oferita de Kia, contribuie de asemenea la atractivitatea modelului Stonic…

4 thoughts on “Kia Stonic 1.0l T-GDi HP DCT7 Trend

 1. Robert

  Felicitari pentru superprezentare,apropo de Kia seltos cand crezi ca va apare in oferta Kia Romania?Multumesc mult succes.

 2. Danut

  Filmări foarte explicite,felicitări.
  Voi face si eu in zilele următoare un drive test cu Atonic.
  Aveți idee daca noul Kia Seltos se va vinde si in Romania ?

  • turatiimaster

   Probabil da.

 3. Bogdan

  Și surprinde cu un interesant motor de drujbă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.