Suzuki Swift 1.4 BoosterJet Sport

La unele masini Suzuki se pricepe foarte bine, cum spuneam odata, sunt specialisti ai masinilor mici si mai stiu si cate ceva despre masinile de teren.

Desigur, in zilele noastre problema emisiilor taie si din cilindree si din greutate, ca altfel nu se poate, iar un exponent al acestor taieri este si noul Suzuki Swift Sport, care pierde 0,2l, dar primeste in schimb un turbo, si face o cura de slabire menita sa il tina in continuare rapid.

Bun, nu poate fi comparat cu modelele de top ale segmentului mic sportiv, e mai degraba un exercitiu de principii acest Swift Sport, un fel de demonstrator a ce se poate face cu un pic de atentie la greutate si setari.

Rezultatele sunt interesante, pentru amatorii de masinute sportive de buget mai redus, si cand spun buget mai redus ma refer nu doar la achizitie ci si la costurile ulterioare de detinere si exploatare.

Motorul vine de pe Vitara S, cu unele modificari, si se simte bine cu caroseria usoara, dovada si performantele afisate, surprinzatoare pentru 140 CP…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.