Kia ProCeed GT 1.6l T-GDi 7DCT

Tarziu, dar mai bine decat niciodata, am reusit sa filmam si unul dintre modelele Kia ProCeed, respectiv un frumos GT, echipat cu motorul de top, 1.6l turbo de 204 CP.

Asa cum probabil stiti, ProCeed a evoluat diferit, daca inainte de acest model numele apartinea unei versiuni Ceed in 3 portiere, acum avem un shooting brake (nu break!!!) foarte spectaculos, mai ales ca nu are un pret exagerat pentru ce stie sa faca…

De notat, o sa vedeti ca am precizat si in filme, modelul de test fiind din 2019, nu avea unele din chestiile noi si care pot fi comandate acum, respectiv display-ul de 10.25″ si nici ceasurile digitale de 12.3″ SuperVision, asa ca atentie cand configurati, sunt disponibile si schimba complet aspectul si functionalitatea.

Nu va plictisesc mult, masina e superba, cu adevarat, rafinata, sportiva, raport pret calitate excelent, desi e pe un segment compact, practic iese din el prin prestatii si calitate, e foarte greu sa iti dai seama din ce clasa face parte daca nu stii cate ceva despre masini.

Concluzia e simpla, masina merita cu adevarat, insa daca nu vreti neaparat o versiune GT, retineti faptul ca un Sportswagon e mai practic si portbagajul e mai mare, insa nu mai e atat de spectaculos la design ca un ProCeed…

3 Responses

  1. Adrian says:

    Vad ca aceasta motorizare nu mai este disponibila pe kia.ro A ramas doar varianta de 1.4. Stie cineva de ce a fost scoasa motorizarea de 1.6 ?

  2. Ghita Alexandru says:

    Salut! Ca mentionai de concurent la Kia Pro Ceed , 204CP, ce zici de Astra K 1.6T 200CP 300nm. E si in varanta hatcjback si combi. Mi-ar fi placut sa faci un test si cu un astfel de Opel. Daca vrei ti=l dau pe al meu. Nu cred ca sunt f multe in tara, Te salut.

    • turatiimaster says:

      Salut, poate o sa gasim si un Astra K 1.6 turbo, nu e concurent direct cu Proceed prin prisma caroseriei, dar la motorizare, desigur ca se pot compara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.