Kia e-Niro 150 kW Future

Stiu, am vazut deja comentariile ca sunt subiectiv in ceea ce priveste Kia, eu zic ca nu e rau sa fim si subiectivi, altfel am fi doar niste roboti.

Macar in ceea ce priveste acest e-Niro, pot fi subiectiv si pentru ca merita, va las pe voi sa concluzionati, nu spun ca merita pretul, ci ca masina in sine e o realizare deosebita si aproape fara egal la momentul lansarii sale.

De ce cred ca asa e? Pentru ca are spatiu, dotari, autonomie, putere, siguranta, arata bine, si, mai presus de toate, nu e un compromis, desi majoritatea modelelor electrice lansate pana acum fac intr-o parte sau alta compromisuri.

Nu si e-Niro, care, desi poate nu e frumusetea momentului, integreaza in cel mai fericit mod valorile pe care le astepti de la un automobil. Sigur, tehnologia avansata are pretul ei, ca atare e-Niro nu este un moft ieftin, ci mai degraba unul scump, insa cand vezi ce stie sa faca, intelegi.

Urmariti cu atentie filmele, comparati cu alte modele electrice, si, de ce nu, poate si voi veti fi un pic subiectivi cand vine vorba de Kia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.